OPŠTINA (NI)JE ODGOVORNA ZATO ŠTO JE BAZEN NA ŠKVERU BEZ STRUJE

OPŠTINA (NI)JE ODGOVORNA ZATO ŠTO JE BAZEN NA ŠKVERU BEZ STRUJE

314
0
Podijeli

EPCG nastavlja da isključuje dužnike u Herceg Novom, a mnogi su s neplaćenim računima za struju, kako tvrde, zbog neizmirenog duga opštine prema njima.

 

Tako je bez struje i Omladinski fudbalski klub Igalo, uz PVK Jadran, koji se o tome oglasio i na svojoj zvaničnoj FB stranici.
– Bazenu Jadran na Škveru isključena je električna enegrija zbog neizmirenih računa za koje Opština Herceg Novi nije uplatila budžetski odobrena sredstva – objavili su iz PVK. Jadran, Herceg Novi.
Ukoliko budžetski odobrena sredstva ne budu uplaćena zaključno sa 31. decembrom ona će propasti, a dug ostati – tvrde iz Jadrana.
Na ovaj način ne samo da će bazen na Škveru biti u mraku za doček Nove godine koji se organizuje na Škveru, već su zbog nedostatka elekrične energine ugroženi protivpožarni sistem bazena, kao i pumpe bazenske tehnike koje se evenutalno mogu potopiti uslijed velikih padavina i prelivanja kompezacionog bazena – upozorili su iz
PVK Jadran, koji duguje 9.000 eura za struju.
Predsjednik opštine Dejan Mandić situaciju s PVK Jadran je komentarisao da nikako opština ne može biti kriva ako je bazenu i prostorijama kluba isključena struja i pored duga od 8000 eura. Gdje su, pita Mandić, sredstva za ostale potrebe tog Kluba, pita on i podsjeća da je ove godine Jadranu uplaćeno 120 hiljada eura i plus za bazen 100 hiljada eura.
Inače, pojedini dijelovi javne rasvjete u Herceg Novom i Igalu ponovo su prikopčani na mrežu, nakon intervencije iz Opštine. Dio duga je uplaćen, a ostatak kako su naveli biće izmiren u ponedjeljak.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code