Opštini Kotor nagrada PRO.PR Vision City: Za doprinos prepoznatljivosti države

Opštini Kotor nagrada PRO.PR Vision City: Za doprinos prepoznatljivosti države

573
2
Podijeli

nagrada opstina kotor 100416Organizacioni odbor međunarodne PRO.PR konferencije koju organizuje “Apriori world” uručio je Opštini Kotor priznanje PRO.PR Vision City.

Predsjednik Opštine Kotor, dr Aleksandar Stjepčević, zajedno sa saradnicima, predstavnicima lokalnih i državnih institucija i preduzeća, prisustvovao je svečanoj večeri prilikom koje je i preuzeo nagradu.

Picerija i restoran

“Nagrade i priznanja ovog tipa predstavljaju konkretne potvrde da gradimo dobar imidž grada Kotora. One pružaju lične i kolektivne satisfakcije, ali su i podstrek da nastavimo jačim tempom, a sve zbog promocije pravih vrijednosti Kotora”, istakao je prilikom dodjele priznanja, predsjednik Opštine Kotor, dr Aleksandar Stjepčević.

Prema njegovim riječima, nagrada ujedno znači i odgovornost, konstantnu pažnju, ulaganje većih napora, kako bi se opravdala očekivanja, prije svega građana Kotora, njegovih posjetilaca, a na kraju i organizacija koje kroz ovakve nagrade valorizuju trud i uspjehe.

“Posebno bih zahvalio svim gradskim institucijama i preduzećima, koja rade sinhronizovano i uigrano, te formiraju značajne karike grada. Upravo zahvaljujući njima, grad Kotor funkcioniše kao koherentna zajednica, puna sitnih različitosti koje zajedno čine neprocjenjivo bogatstvo. Zahvaljujem svima koji zajedno sa nama iz dana u dan Kotor čine boljim mjestom za život”, dodao je dr Stjepčević.

Predsjednik Organizacionog odbora PRO.PR konferencije Danijel Koletić, objasnio je da je PRO.PR Vision City nagrada koja se dodjeljuje gradu iz zemlje domaćina konferencije. Ovogodišnji grad laureat svojim istorijskim, kulturnim i sadržajnim vrijednostima stvara međunarodni publicitet i doprinosi prepoznatljivosti cijele države.

“Zahvaljujući kontinuiranoj, učinkovitoj i pozitivnoj komunikaciji, prirodnim ljepotama, istorijskoj i kulturnoj baštini te pametnom upravljanju tim resursima, Opština Kotor je postala svjetski poznata destinacija, stvorivši međunarodni publicitet od izuzetnog značaja ne samo za Kotor i njegovu okolinu, već i za cijelu Crnu Goru. Zbog toga je ove godine žiri PRO.PR Awards-a odlučio dodijeliti ovo priznanje Opštini Kotor”, kazao je Koletić.

PRO.PR je prva međunarodna konferencija za odnose s javnošću u Jugoistočnoj Evropi. Ove godine, konferencija je održana od 7. do 10. aprila 2016. godine u hotelu Splendid, u Bečićima.

Već 14 godina, tematika  PRO.PR konferencije posvećena je komunikacijskom menadžmentu i PR-u u privatnom, javnom i civilnom sektoru, kao i medijima. Moto PRO.PR konferencije je “Povezivanje u pokretu”.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code