Opštinsko priznanje za karatistkinju Jovanu Damjanović

Opštinsko priznanje za karatistkinju Jovanu Damjanović

4
Podijeli

Opština Herceg Novi nagradila je priznanjem za postignuti uspjeh jedanaestogodišnju sportistkinju Karate kluba Bijela, Jovanu Damjanović,  koja je prošlog mjeseca na Svjetskom kupu za mlađe kategorije u Umagu u Hrvatskoj osvojila zlatnu medalju.

Damjanović je u kategoriji do 40 kilograma, u veoma jakoj svjetskoj konkurenciji, osvojila zlatnu medalju bez izgubljenog poena. Ističe da je postignuti uspjeh rezultat njene ljubavi prema karateu, ali i velike požrtvovanosti trenera Slađana Mikulića.

Picerija i restoran

Sekretar za društvene djelatnosti, sport i omladinu Darko Klasić kaže da Opština Herceg Novi podržava i podržavaće uspješne klubove i sportiste, a pogotovo afirmaciju ženskog i karate sporta.

Trener Mikulić zahvalio je Opštini Herceg Novi koja kontinuirano prati i nagrađuje rad kluba, kao i sekretaru Klasiću i njegovom timu na priznanju uručenom sportistkinji.

-I dalje ćemo nastojati da predstavljamo Opštinu Herceg Novi i državu  na pravi način, kao što smo i do sada činili. Mi smo klub sa velikim entuzijazmom, treniramo dva puta dnevno, što malo koji klub ovdje u Herceg Novom radi. Samim tim, rezultati ubuduće neće izostati – kaže Mikulić.

Karatiste kluba iz Bijele 1. septembra očekuje veliki turnir u Hrvatskoj u Čakovcu, gdje će učestvovati preko 1000 takmičara. Do tada, svakog narednog vikenda će učestvovati na turnirima u Crnoj Gori i regionu.

Takođe, Karate klub Bijela biće po drugi put  organizator međunarodnog karate turnira Grand Prix Montenegro, koji će biti održan 20. oktobra, a povodom Dana Opštine Herceg Novi. Do danas je već prijavljeno 472 takmičara iz sedam država i 39 klubova.

4 Komentari

 1. Cestitke djevojci svaka čast.
  Zbog cega opstina nije napravila prijem za našu djecu koja su sa vaterpolo reprezentacijom osvojili I mjesto u Svjetskoj Ligi u Budimpesti i bronzanu medalju na Mediteranskim igrama?
  Nedovoljno dobri rezultati za Opstinu HN?

  9
  9
 2. Sve pohvale Jovani ,bogami u svemu ovime treba priznanje odati I Slađanu Mikulicu njenom treneru . Koi se od srca zalaze za tu malu I za ostalu djecu u tom klubu.

  16
  3

Ostavite komentar

*

code