ORONULE FASADE 4 ZGRADE BIĆE OBNOVLJENE NAKON SEZONE

ORONULE FASADE 4 ZGRADE BIĆE OBNOVLJENE NAKON SEZONE

93
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Uređenje i obnova fasada zgrada koje je počelo prije pet godina u Herceg Novom biće nastavljeno nakon sezone.

Agencija za izgradnju i razvoj Herceg-Novog u saradnji sa Skupštinama stanara zgrada u užem gradskom jezgru planirala je da se do kraja godine urede četiri fasade – u Ulici Prve bokeške brigade, Pete crnogorske brigade, Banjalučkoj ulici i na Karači. Postoji mogućnost da bude obnovljena i fasada stambene zgrade u Risanskoj broj 6, ukoliko Skupština stanara bude zainteresovana da sarađuje.
Sredstva od 62 hiljade eura su obezbjeđena i Opština Herceg-Novi učestvuje sa 30 do 50 odsto u svakom pojedinačnom projektu, a ostatak plaćaju stanari. Prema riječima direktora Agencije, Nikše Grgurevića, stiglo je još šest zahtjeva Skupština stanara, koje će nastojati da ispune u toku naredne godine.
Novost je da će Agencija biti savjetodavac onim firmama i Skupštinama stanara koje su u mogućnosti sami da finansiraju uređenje. Izvršiće besplatno premjer i predračun radova za njihove potrebe, uz pismenu saglasnost da će radovi u određenom roku biti izvedeni.
Projekat rekonstrukcije fasada zgrada Agencija za izgradnju i razvoj započela je prije pet godina u centru grada, a kasnije se ta aktivnost proširila i na ostale mjesne zajednice. Do sada su rekonstruisane fasade više od trideset objekata.
U Agenciji završavaju i plansku dokumentaciju, kao i idejna rješenjima za dječija igrališta i uređenje zelenih površina u gradu.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code