Osamnaestogodišnji N.Z. osumnjičen za ubistvo u pokušaju

Osamnaestogodišnji N.Z. osumnjičen za ubistvo u pokušaju

4566
9
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_centar_bezbjednosti_hnU kratkom roku je pronađen i lišen slobode osumnjičeni za ubistvo u pokušaju u Herceg Novom, navode iz Uprave policije u saopštenju koje smo upravo dobili.

Službenici Uprave policije MUP-a, Centra bezbjednostu Herceg Novi su u kratkom roku, identifikovali i lišili slobode N.Z. (18) iz Herceg Novog, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju na M.Đ. i D.Đ. iz Tivta.
Sumnja se da je N.Z. juče oko 4 časa, u ulici Partizanski put u Herceg Novom, iz vatrenog oružja – pištolja u pravcu zadnjeg dijela vozila„Porsche Cayen“ koje je bilo u pokretu, a u kojem su se nalazili M.Đ. i D.Đ, ispalio više hitaca. Četiri su pogodila vozilo u predjelu vrata prtljažnika i zadnjeg branika. Osumnjičeni N.Z. se nakon toga udaljio sa lica mjesta.
Događaj su u službenim prostorijama CB Herceg Novi oko 4:10 časova prijavlili M.Đ. i D.Đ. Policijski službenici su odmah postupili po prijavi, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja. Identifikovali su i pronašli N.Z. oko 8 časova, nakon čega je on dao izjavu u CB Herceg Novi.
O događaju je obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, koji se nakon prikupljenih činjenica izjasnio da se radi o krivičnom djelu ubistvo u pokušaju i naložio da se lice liši slobode.
Osumnjičeni N.Z. je, uz krivičnu prijavu, priveden ZVDT, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.
U pucnjavi nije bilo povrijeđenih lica. Tome je prethodio verbalni, a zatim i fizički sukob manjeg intenziteta između oštećenih i osumnjičenog lica koji se dogodio u jednom lokalu u Herceg Novom – navodi se na kraju saopštenja.

Picerija i restoran

9 Komentari

 1. @goga-sve dok se lokali krive,a ne osobe koje cine to sto cine,bicemo u qu*cu.jer,logicno,mora da je neka magija bacena na lokal,pa se zato tamo to desava,a kad se zatvori,svi ovi sinovi lokalnih mafijasa,ce sjedati kuci,nece izlaziti nidje,roditelji ih nece uciti da mogu raditi sta hoce-bez poslijedica,i fino ondasmo mirni.
  0  0
 2. Kad je već junačina punoljetna što mu se skriva ime, recite da svi znaju ko je, i čija to sinčina izlazi sa pištoljem u grad, eee jaada ovih, ponosni roditelji imaju i na koga bit,pi!
  0  0
 3. ZATVARAJTE VISE TAJ LOKAL,GRAD IMA SAMO VELIKU STETU OD NJEGA,SVAKO MALO TUCE,PUCNJAVE,LJETI NAUTICARI BJEZE IZ LUKE,STA JOS TREBA,DA POCNU BACATI BOMBE !!!
  0  0

Ostavite komentar

*

code