Osnovci gosti Skupštine opštine Herceg Novi

Osnovci gosti Skupštine opštine Herceg Novi

1878
3
Podijeli

Pedesetak đaka trećeg i četvrtog razreda osnove škole “Dašo Pavičić” bili su gosti Skupštine opštine Herceg Novi. Njih je ugostio predsjednik Skupštine opštine Andrija Radman, saopšteno je iz Opštine.

osnovci-u-skupstini-2511Djeca su radoznalo iz odborničkih klupa postavljali brojna pitanja na koja je odgovarao predsjednik Skupštine opštine, a koja su se najviše ticala načina glasanja, toga ko i kako priprema i donosi najvažnije odluke za grad, kao i istorije Herceg Novog.

Na ovaj način, djeca tokom školskog dana imaju priliku da vide i čuju ono o čemu uče i steknu jasniju sliku o tome šta je posao lokalne samouprave.

Osnovci su predsjedniku Skupštine opštine uručili zahvalnicu, a on je nijma u ime Opštine  poklonio sadnicu masline za školsko dvorište.

Organizovane posjete novskih osnovaca postaju dobra praksa u Skupštini opštine, a realizuju se u dogovoru sa školama, navodi se na kraju saopštenja.

3 Komentari

  1. Povedite djecu u pozorište, u zoo, na koncert, učite ih kulturi, umjetnosti, a ne kod šupljih opštinara.
    0    0
  2. Petaci uce o Opstini, Skupstini opstine i sl, i pola njih je imalo priliku da posjeti HN Skupstinu a pola odjeljenja ne. Od cega to zavisi?
    0    0

Ostavite komentar

*

code