OSNOVCI SE SPREMAJU ZA EKSTERNU MATURU I ŽURKE

OSNOVCI SE SPREMAJU ZA EKSTERNU MATURU I ŽURKE

135
0
Podijeli

Nešto više od 350 učenika osnovnih škola u Herceg Novom 20. maja okončaće i zvanično posljednju školsku godinu devetogodišnjeg obrazovanja.

U sve četiri osnovne škole, za učenike završnih devetih razreda, u toku je priprema za polaganje polumaturske eksterne mature, ali i za polumatursko veče. Polaganje polumaturske eksterne mature planirano je za 26. 27. i 28. maj.
Prvo polumatursko veče biće organizovano za učenike OŠ “Milan Vuković” sa Savine. Za oko stotinjak učenika devetog razreda ove škole, već sjutra veče u klubu “La Bamba” na Toploj, od 21 h, uz prigodnu zakusku i piće, biće organizovana žurka, za koju je trebalo izdvojiti 20 eura.
U utorak, 19. maja, polumatursko veče proslaviće učenici OŠ “Ilija Kišić” iz Zelenike. I za njih 47-oro , zabava je organizovana u clubu “People’s”, od 21 h, po istim uslovima.
Noć kasnije, 20. maja, kraj devetogodišnjeg školovanja proslaviće i učenici OŠ “Orjenski bataljon” iz Bijele. Fešta za njih 67-oro, biće organizovana u clubu “Picadilly” u Bijeloj, po cijeni od 15 eura, najvjerovatnije od 20 h.
Najveća OŠ u Herceg Novom “Dašo Pavičić” na Toploj posljednja organizuje program povodom “ispraćaja” najstarijih osnovaca. Oni su se i ove godine odlučili da kraj devetogodišnjeg školovanja obilježe 2. juna, pa će za njih 162-oje u klubu “La Bamba” u Igalu biti organizovana žurka, uz piće i mezu. Odlasku u klub, prethodiće kao i svake godine, svečani program u prostorijama škole, najvjerovatnije od 19 h, gdje će najboljim đacima biti dodijeljene diplome i pohvale za uspjeh i vladanje.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code