OTIČE VODA I KANALIZACIJA KROZ NOVI

OTIČE VODA I KANALIZACIJA KROZ NOVI

143
0
Podijeli

Zbog kvara na vodovodnom ventilu koji se nalazi ispod nadvožnjaka kod glavne autobuske stanice u Herceg Novom, već treći dan ulicom ka pjaci i centru grada, otiču veće količine vode.

Ona je jutros počela da se miješa sa kanalizacijom, uz širenje neprijatnih mirisa.
Kvar na ventilu trebalo bi da bude otklonjen tokom dana, kaže nam načelnik Komunalne policije Zoran Bijelić. On je pojasnio da su JP Vodovod i kanalizacija d.o.o. još prije dva dana izdali nalog za sanaciju, jer nisu tada mogli ustanoviti da li je riječ o vodi ili kanalizaciji.
– Regulacioni ventil ispod nadvožnjaka nije bio dobro zavijen, pa je došlo do ispuštanja vode, koja je ulazila u šahtove i prelijevajući se, počela da se miješa sa kanalizacijom – kaže Bijelić.
Kvar je trebalo da bude otklonjen juče, međutim, mještane i prolaznike ovog jutra dočekala je izlivena kanalizacija. Tehnčke službe „Vodovoda i kanalizacije” su na terenu i stanje bi trebalo da se stabilizuje do popodnevnih časova.
Takođe zbog oštećenja cijevi, mještani Kumbora do večernjih časova biće bez urednog vodosnabdijevanja. Zbog kvarova na mreži i pucanja glavne vodovodne cijevi, tokom jučerašnjeg dana bez vode su bili dio Meljina, naselje Baterija i Kamenari.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code