Otvoren konkurs za dodjelu studentskih stipendija

Otvoren konkurs za dodjelu studentskih stipendija

757
0
Podijeli

herceg novi 31Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi raspisao je Konkurs za dodjelu studentskih stipendija za studijsku 2016/17. godinu.

Studenti koji imaju status redovnih studenata u javnim ustanovama visokog obrazovanja koje imaju svojstvo registrovanih licenciranih ustanova Ministarstva prosvjete Crne Gore i Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, a imaju prebivalište u Opštini Herceg-Novi, mogu da ostvare pravo na stipendiju, poslije završene prve godine studija.

Picerija i restoran

Redovni studenti, po opštinskoj Odluci, mogu da ostvare pravo na stipendiju ako su na prethodnoj godini studija položili sve ispite predviđene planom i programom za tu godinu sa prosječnom ocjenom iznad 8,5 i nemaju obnovljenu godinu tokom studija. Kandidati koji konkurišu za dodjelu stipendije, uz prijavu na konkurs treba da prilože: uvjerenje i zahtjev Sekretarijatu za društvene djelatnosti i sport, kao i potvrdu o prebivalištu.

Zahtjev sa kompletnom dokumentacijom treba predati lično u Građanskom birou Opštine Herceg Novi ili dostaviti na adresu: Opština Herceg-Novi, Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport, Trg Maršala Tita br. 2, Herceg Novi.

Rok za podnošenje zahtjeva je 26. oktobar 2016. godine, a neblagovremeno podnijeti zahtjevi se neće razmatrati.

Tekst konkursa, kao i Odluka o stipendiranju studenata poslije završene prve godine studija nalaze se na oficijelnoj internet stranici Opštine Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code