OTVOREN SAJAM AUTOMOBILA U BUDVI

OTVOREN SAJAM AUTOMOBILA U BUDVI

152
0
Podijeli

Ljubitelji četvorotočkaša od danas do nedjelje imaće priliku da na 18. Sajmu automobila u Budvi vide, a možda i kupe, najnovije modele, koji su se pojavili na evropskom i svjetskom tržištu.

 

Predstavljeno je više od 50 brendova, uz najpovoljnije uslove za kupovinu, a neki automobili imaće i regionalnu premijeru, najavljuju iz Jadranskog sajma.
Ford prikazuje modele Fiesta, Kuga, B-max i novi Mondeo, koji je okarakterisan kao “najopremljeniji, najbolji za vožnju i najljepši model do sada”.
Toyota ističe ove godine Lexus NX3, hibrid, koji dolazi uz posebne sajamske ponude. Osim njega, u ponudi su još Avensis i Auris.
Češki ponos, Škoda, ponudiće porodični Superb, a boje Citroena brani ekskluzivni DS5. Već sjutra u 11 časova najavljeno je proglašenje najboljih automobile po kategorijama i dodjela sajamske nagrade “Expo trophy” za najkvalitetniji tržišni nastup na sajmu. U nedjelju za 13 časova najvljna je dodjela nagrade “favorit publike”, a poslije toga I svečano zatvaranje sajma uz sirene izloženih automobile.
Sajam je otvoren svakog dana od 10 do 19 h, a nedjeljom do 17h.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code