Otvoren šalter Addiko banke u tržnom centru HDL u Herceg Novom

Otvoren šalter Addiko banke u tržnom centru HDL u Herceg Novom

4
Podijeli

Addiko banka AD Podgorica otvorila je šalter u tržnom centru HDL Novi Mall u Sutorini. Posjetioci Mall-a će sada pored trgovine u radnjama moći da obave i plaćanja računa na Addiko šalteru, kao i da dobiju osnovne informacije o kreditima i ostalim proizvodima Banke.

Tim povodom Banka je JPU “Naša radost“ donirala vrijednu sliku akademske slikarke Nine Vukčević, koju je u ime vrtića primila pomoćnik direktora, Divna Popović.

Picerija i restoran

– U skladu sa našim direktnim pristupom, željeli smo da na ovaj način više priđemo klijentima i da im budemo dostupni na novoj lokaciji, uz jednostavnu i brzu uslugu. Posebno nam je zadovoljstvo što će na našu radost i na radost građana Herceg Novog, bankarske usluge ponovo biti dostupne i u popodnevnim satima. Dajemo sve od sebe kako bi klijenti bili zadovoljni i kako bi brzo i efikasno mogli da završe poslove zbog kojih nam sve ove godine poklanjaju povjerenje – izjavio je direktor Ekspoziture u Herceg Novom, Petar Mihailović.

Nakon skorog otvarana poslovnice u tržnom centru Bazar u Podgorici, Addiko banka je otvroila šalter i u tržnom centru HDL Novi Mall u Sutorini, kako bi se pored širenja poslovne mreže i biznisa uopšte, približila građanima Herceg Novog i popunila sadržaj tržnog centra, kazao je direktor prodaje u Adikko banci, Miloš Miketić.

– Pored obavljanja standardnih transakcija na našem šalteru, građani se mogu interesovati i aplicirati za kreditne proizvode banke, gdje u saradnji sa poslovnicom u Herceg Novom, mogu dobiti kompletnu uslugu –  informiše Miketić.

On je istakao da je Herceg Novi, otvaranjem poslovnice Adikko banke u Sutorini, pored Podgorice postao drugi gradu Crnoj Gori u kojem posluju dva prodajna mjesta ove banke.

Radno vrijeme šaltera je od ponedjeljka do subote od 8-20h.

Za kredite i sve  bankarske usluge klijentima je na raspolaganju i Ekspozitura Addiko banke u Herceg Novom, u Njegoševoj ulici.

U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom.

4 Komentari

 1. Срећно! Поздрав из Мојдежа за изузетно љубазне и професионалне службеније Адико банке, који су били на обуци у централи у ХН а сад ће радити у експозитури у ХДЛу. И да, одличан потез, скратили сте људима много, да не иду до Игага или до Трга.

  3
  5
  • Da se ovo negdje drugo događa,
   ljudi bojkotovali banke na trgu,makar šaltere.
   Upropastili su centar grada za duže vrijeme.
   Dok neko ne dođe “u pamet”.
   Bojkot.

 2. Svaka cast trebala je banka u trznom centru,ljudima je puno zgodnije nego u Herceg Novom uz kupovinu u trznom mogu koristiti usluge banke. Sretan i uspjesan rad .

  23
  4

Ostavite komentar

*

code