OTVORENA MODERNA AMBULANTA ZA PEDIJATRIJU U MELJINAMA

OTVORENA MODERNA AMBULANTA ZA PEDIJATRIJU U MELJINAMA

94
0
Podijeli

U Opštoj privatnoj bolnici Meljine počela je sa radom moderno uređena ambulanta za pedijatriju koja pruža usluge iz djelatnosti ambulantnog rada pedijatra djeci od 0 do 16 godina.

Po potrebi se, uz pedijatrijski pregled, obavlja i uzimanje laboratorijskih nalaza, kao i usluge parenteralne terapije, inhalacije, intramuskularne i intravenozne injekcije i infuzije. Moguće je i obaviti konsultacije ljekara drugih specijalnosti. Jedino što u ovoj ambulanti nije moguće obaviti jeste vakcinisanje.
– Ono što ovu ambulantu razlikuje od ostalih, jeste to što djeca nakon pregleda mogu par sati i odležati ovdje da bi se pratilo njihovo stanje, a nakon toga da se otpuste. Jer, cilj je da se djeca što manje hospitalizuju, poručila je jedna od doktorki koje ovdje ordiniraju, specijalista pedijatar dr Vjera Kovačević. Zajedno sa njom preglede obavlja i specijalista pedijatar dr Mirjana Iličković.
Radno vrijeme ambulante u Opštoj privatnoj bolnici Meljine je radnim danima i subotom od 10:30 h do 15 h, dok nedjeljom ne radi.
Pregledi se mogu zakazati, ali nije obavezno, na telefone 031 640 821 ili na 031 640 822.
Cijena pregleda za Novljane, kao i one koji koji žive u drugim gradovima je 20 eura, dok je cijena kontrolnog pregleda 10 eura.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code