Otvoreni “Meljinski gušti 2016”

Otvoreni “Meljinski gušti 2016”

2596
6
Podijeli

Meljinski gušti, fudbalsko finaleFinalnim utakmicama turnira u malom fudbalu, sinoć je otvorena manifestacija “Meljinski gušti 2016”. U protekla dva dana za ulazak u finale borile su se ekipe Manda, Meljine 1, Meljine 2 i Furešti. Prvo mjesto osvojila je ekipa Meljine 1, koja je u finalu bila bolja od tima Manda. Nakon finalne utakimce upriličena je i dodjela pehara i nagrada igračima.

– Turnir u malom fudbalu je početak sportskih dešavanja u okviru manifestacije “Meljinski gusti 2016”. Takođe, ponosno moramo najaviti besplatne škole jedrenja, sportskog ribolova i boćanja za turiste i mještane koja počinju sa radim 9. jula – najavili su organizatori.

Picerija i restoran

Priobalmim dijelom Meljina u ulici Braće Pedišića, ove godine će prvi put prodefilovati mažoretke i Gradska muzika. Defile je najavljen za 13. jul u 20 časova.

“Meljinski gusti 2016” su dio turističke ponude i promocije grada, a trajaće tokom jula i avgusta, uz mnoštvo sportskih i kulturno-umjetničkih događaja.

6 Komentari

 1. Bravo za Turističku organizaciju koja je odlučila da na ovaj način, kroz zabavne, sportske i kulturne manifestacije vrati turistima i mz dio uplaćene boravišne takse. Pokrovitelj svih fešti duž Rivijere je TOHN
  0  0
 2. Svaka cast, narocito za bocanje!
  Jedino zamjeram sto u kulturnom programu nigdje nista nema za mladje urbane turiste, oni su nasi najbrojniji gosti, a mazoretke i folklor ih slabo zanimaju.
  Sportski dio programa je odlican.
  0  0

Ostavite komentar

*

code