OTVORENI ŠAHT U MELJINAMA – MALI POSAO ZA TELEKOM, ALI MOGUĆE NEVOLJE

OTVORENI ŠAHT U MELJINAMA – MALI POSAO ZA TELEKOM, ALI MOGUĆE NEVOLJE

121
0
Podijeli

Više od deset dana u Meljinama, mještani i turisti upozoravaju na otvoreni šaht, koji je, kako tvrde, ostavljen bez upozorenja, ili makar neke “zaštite”.

Čitalac portala Radija Jadran, Dragan Popadić, koji nam je i proslijedio fotografije, kaže da je prije par dana kad se vraćao sa plaže gledao kako je jedno dijete propalo u šaht i ozlijedilo ruku. “Olakšavajuća” okolnost je što nije bilo većih posljedica osim par ogrebotina. Popadić tvrdi da je već dva puta obavijestio Komunalnu policiju, ali da šaht još nije zatvoren.
“Šta je sve moglo da se desi bolje i da ne zamišljamo, jer bi bilo, a i ovako je bruka i sramota za naš grad i turizam. Tražimo od nekoga da nam plaća boravišnu taksu, turisti nam ostavljaju pare, a na koji način im uzvraćamo?” – pita se ogorčeno Popadić.
Načelnik Komunalne policije Zoran Bijelić pojašnjava da je riječ o šahtu Telekoma, te da im je izdat nalog da se “pobrinu” za šaht. Prizanje da to još nije urađeno, ni sam ne znajući zašto.
Kako je našem radiju saopšteno u Telekomu, ovaj problem jeste priroritet i nastojaće narednih dana da šaht “saniraju”, ne precizirajući tačno kada će se to i desiti, jer je za takve poslove zadužena posebna firma iz Tivta.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code