Otvoreno pismo CDU-a Nataši Aćimović i Nikši Gojkoviću: Tražimo sastanak sa...

Otvoreno pismo CDU-a Nataši Aćimović i Nikši Gojkoviću: Tražimo sastanak sa vama

2085
8
Podijeli

images_slike_dogadjaji_2014_izbori14_cdu_hn_logoOpštinski odbor obratio se otvorenim pismom Nataši Aćimović i Nikoli Nikši Gojkoviću, tražeči sastanak sa njima i njihovim saradnicima.

-Iako smo, kao i većina građana našeg Herceg Novog, pomalo zbunjeni i zatečeni postojećom konfuznom situacijom u kojoj se ne zna da li imamo jednog, dvoje ili nijednog predsjednika Opštine, odnosno predsjednicu, obraćamo Vam se predlogom da upriličimo sastanak sa Vama i Vašim saradnicima.

Picerija i restoran

Naravno, naša je želja da se odvojeno sretnemo sa Vama, mada bi, možda, trojni sastanak bio najprikladniji u stvorenoj situaciji!

Iako se ne obraćamo gospođi Aćimović prvi put – naša prva ponuda/molba je ostala bez ikakve reakcije – njoj bismo svakako dali prednost, kao dami. Lista naših pitanja za sastanak bi ostala ista, bez obzira što možda ni gospođa Aćimović, niti, kako se čini, njeni savjetnici i mentori, nijesu bili zainteresovani za susret sa nama. Interesuje nas, i dalje, što i kako bi moglo biti ostvareno od ideja i predloga iz našeg izbornog programa “Nova mapa Herceg Novog”.

Isti set pitanja, ali i svrhu sastanka bismo predložili i gospodinu Gojkoviću. Udruženje na čijem je čelu – bez obzira na važne ideološke i političke razlike i specifičnosti – dijeli sa Cdu boje u svom znaku: plavu, boju demokratije, i zelenu, kojoj, u ovom kontekstu, pridajemo značenje očuvanja i unapređenja čovjekove okoline, što je za naš grad i cijelu opštinu od velike važnosti.

Ako ikada do predloženih sastanaka dođe, predstavnici Cdu će sagovornicima prenijeti naš principijelni stav da su potrebni novi izbori u Herceg Novom. Pored brojnih razloga, vanredni izbori su rješenje koje bi nas oslobodilo predvidljive situacije da sljedeće dvije i po godine politika u Herceg Novom bude svedena na nadgornjavanje, parničenje i natezanje da li imamo predsjednika/cu Opštine i ko to može biti, umjesto da rješavamo nagomilane probleme koji se tiču svih naših građana.

U očekivanju Vašeg odgovora, uvažena predsjednice Opštine i poštovani predsjedniče Opštine, pozdravljamo Vas našim sloganom: Herceg Novi, Crna Gora!Eto tako, Cdu! – navodi na kraju otvorenog pisma Opštinski odbor Cdu Herceg Novi.

8 Komentari

  1. Gradonacelnik/ca,mora da primi svakog gradjanina na razgovor.Sto se tice Cdu,oni predstavljaju volju 350 gradjana,eto taman toliko koliko ih je bilo ispred Skupstine na protestima DF.
    0    0

Ostavite komentar

*

code