OTVORENO PISMO DEMOKRATA HERCEG NOVOG: JESU LI VLADI PROSLIJEĐENI ZAKLJUČCI SKUPŠTINE O...

OTVORENO PISMO DEMOKRATA HERCEG NOVOG: JESU LI VLADI PROSLIJEĐENI ZAKLJUČCI SKUPŠTINE O BRODOGRADILIŠTU?

163
0
Podijeli

Otvorenim pismom predsjedniku Skupštine opštine Herceg Novi , vršiocu dužnosti predsjednika Opštine, odbornici Obrad Gojković i Mirko Mustur iz Kluba odbornika Za dobro novog-Demokrate Herceg Novi, traže hitnu realizaciju zaključaka Skupštine opštine za Jadransko Brodogradilište Bijela, koje je u stečaju zbog dugovanja prema Vladi Crne Gore i na njen zahtjev.

– Od predsjednika Skupštine opštine Herceg Novi tražimo da obavijesti javnost da li su proslijeđeni zaključci SO Vladi Crne Gore, da li je od Vlade tražen odgovor i do kada.
Ukoliko do srijede 15. jula ne dobijemo odgovor Vlade Crne Gore na zaključke SO Herceg Novi ili ukoliko odgovor Vlade ne podrži zaključke SO Herceg Novi tražićemo hitno sazivanje vanredne sjednice SO. Ne postoji nijedan razuman razlog da se ne prihvate zaključci koje je jednoglasno prihvatila Skupština i zato tražimo da javnost hitno dobije odgovor od Vlade Crne Gore. Nećemo dozvoliti da se nepostojanje odgovora opravdava kolektivnim godišnjim odmorima ili bilo kojim drugim administrativnim ili tehničkim izgovorom – navode odbornici Obrad Gojković i Mirko Mustur.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code