Otvoreno pismo Dragana Jankovića IO TO Herceg Novi: Inicijativa za vašu smjenu...

Otvoreno pismo Dragana Jankovića IO TO Herceg Novi: Inicijativa za vašu smjenu nije moja već članova Skupštine

3468
11
Podijeli

Dostavljeni stavovi Izvršnog odbora Turističke organizacije Herceg Novi, oko inicijative za sazivanje vanredne Skupštine Turističke organizacije Herceg Novi sadrže netačnost – navodi u reagovanju i otvorenom pismu potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Dragan Janković, koji obavlja dužnost predsjednika.

– Na više mjesta se definiše da je predmet stava „dostavljena Incijativa potpredsjednika Opštine Dragana Jankovića“, što ne odgovara istini. Postupajući u skladu sa članom 23. stav 3. Statuta TO Herceg Novi potpredsjednik Opštine, koji vrši funkciju predsjednika Opštine, a shodno tome funkciju predsjednika Turističke organizacije Herceg Novi, dostavio je predlog za sazivanje  vanredne Skupštine TO Herceg Novi, na zahtjev osam članova Skupštine, koji su mi dostavili inicijativu za zakazivanje Skupštine. Kako je članom 23. stav 2. Statuta TO Herceg Novi utvrđeno da sazivanje Skupštine može zatražiti jedna desetina članova Skupštine, koja se sastoji od 23 predstavnika, potpredsjednik Opštine je postupio u skladu sa Statutom TO Herceg Novi.

Picerija i restoran

Uvažavajući stavove i mišljenja iznijeta u dostavljenom dopisu kao nesporno pravo svakog člana, ukazujem na obavezu poštovanja najvećeg akta TO Herceg Novi, kao i prava predlagača u Skupštini, da u skladu sa Statutom mogu da podnesu inicijative po kojima treba postupiti – zakljujučuje u reagovanju potpredsjednik Opštine Herceg Novi, Dragan Janković.

11 Komentari

 1. bajbaj i ostali koji zdušno stadoste iza Dragana Jankovića…. Jel to već počela DPS kampanja? Do prije 10 dana DRK, Radman, Janković, SRK, Mladen, Martićka… svi u jednoj kafani, a sada je odjednom Janković čudo od funkcionera… Sa ovakvim razmišljanjem HN će i dalje biti samo za sprdnju ostatku Crne Gore…
  0  0
 2. Ti si, Dragane, kroz sve ovo vrjeme pokazao da si sjajan čovjek i odličan poznavalac prava kada je upitanju rukovođenje Opštinom.Svi oni su čisti diletanti za tebe.
  Saopštenje,to jest odgovor na njihovo pismo to apsolutno potvrđuje.Budi siguran da ovo mišljenje djeli ubedljiva većina građana ovog grada čak i onih koji ne pripadaju DPS već naprotiv opozicionim strankama u gradu.Ti si prava osoba da vodiš ovaj grad,glasamo za tebe!
  0  0
 3. TO “trn u oku” svima.Pa jadni ne bili dizite ta dupeta i cinite nesto za ovaj grad kad drugi “ne valjaju” kako kazete…a ne samo sastancite po radio Jadran-u .Ali vi ste samo jaki na rijecima a kad treba nesto da se uradi za ovaj grad onda ispijate kafice u jutarnjim casovima po trgu,dok drugi tj.ovi ispljuvani sjede i rade svoj posao.Jadni ne bili pa zar nije ovaj praznik mimoze po prvi put licio na FESTU kako DOLIKUJE.Nemojte biti zavidni nego realni.
  0  0
 4. Da je Bog dao da u Opstini ima makar još nekoliko osoba kakav je g-din Janković. I da takvim kapacitetom i ljuckoscu spriječimo ove sramotnike da nam ovo rade od grada. Dragane svaka čast za sve sto radiš!
  0  0
 5. Tresla se gora, rodio se miš. Kako ćete smjenit IO kad nemate kvorum!!! I Skupština TO nema 23 člana, nego 33. I to Vam piše u Statutu!! Radite Vi po pravu i zakonu malo sjutra!! Prvo ste skočili, pa rekli “hop”!
  0  0
 6. Gorane,Gorane…Je li istina ovo sto Dragan kaze ili nije ? Ko je podnio inicijativu , Dragan Jankovic ili clanovi skupstine TO ? Ako su clanovi skupstine , onda po statutu mora da se ispostuje inicijativa ! Nije ovo Gorbis pa da se zaobilaze propisi, niti je Dragan Dusko pa da moze da se zavrsava tek tako… Bjezi Gorane na vrijeme, vidis da ni Dusko vise sebe ne brani, sto ga ti branis ? Ili je panika zavladala ?
  0  0
 7. Ne znam zbog cega se ovaj covjek provlaci kroz blato. Gospodin Jankovic je definitivno jedan od najboljih gradonacelnika ali i osoba u ovom gradu. Da je srece pa da hoce da se zadrži na ovoj poziciji, sigurno bi ovaj grad napredovao.
  0  0

Ostavite komentar

*

code