Ovog vikenda uticajni britanski turistički blogeri dolaze u Herceg Novi

Ovog vikenda uticajni britanski turistički blogeri dolaze u Herceg Novi

8
Podijeli

Svjetski poznati turistički blogeri, Katrina Kach Umandap-Howe i Jonathan David Howe, osnivači i vlasnici travel websitea Two monkeys travel group, 18. novembra posjetiće Herceg Novi i biće gosti lokalne Turističke organizacije.

Oni će u Novom provesti pet dana, tokom kojih će ih domaćini, predstavnici TO, povesti u obilazak svih najbitnijih lokaliteta i turističkih kapaciteta  grada. Posebna pažnja biće  na jedrenju i toj vrsti ponude.

Picerija i restoran

– Kontakt sa blogerima je uspostavljen i finalni dogovor realizovan na Svjetskom sajmu putovanja u Londonu (World Travel Market London 2017) gdje je Turistička organizacija Herceg Novi prošle sedmice predstavila ponudu našeg grada – saopštavaju iz TO Herceg Novi.

Katrina Kach Umandap-Howe i Jonathan David Howe su vrlo uticajni blogeri iz Velike Britanije, koji su prošle godine i zvanično rangirani među 50 najboljih u svijetu. Oni putuju po svijetu i prenose  iskustva kreirajući turističko mijenje. Njihove putopise i preporuke su do sada redovno prenosile najveće medijske kuće poput CNN-a, BBC-a, Forbsa, Huffington posta, Buisness insidera, Al Jazeere, Cosmopolitena, Yahoo travela i mnogih drugih.

Pored dogovora sa dvoje blogera čiji putopisi garantuju pojavljivanje Herceg Novog u najznačajnijim svjetskim medijima koji se bave turizmom, TO HN je imala brojne kontakte sa agencijama iz Velike Britanije. Sa određenim turoperatorima iz Francuske dogovorena je saradnja koja će otpočeti od proljeća 2018. godine.

Na londonskom sajmu TO HN se, u okviru crnogorske turističke ponude, predstavila za pultom sa Hunguest Hotelom Sun Resort, u okviru zajedničkog promotivnog štanda sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, Ministarstvom održivog razvoja i turizma i ostalim lokalnim turističkim organizacijama.

8 Komentari

 1. Čitam komentare i po milion i prvi put dolazim do zaključka da mi koji smo došli “sa strane” vaš grad volimo, cenimo i divimo mu se više nego vi rođeni u njemu. Pa bravo!

  6
  3
 2. S akcentom na jedrenje? Da li je jedrenje glavni sport u Novome i da li je dobro da nam neko dolazi u novembru kad je sve zatvoreno i kad kisa pljusti..kakvu ce sliku ponijeti kad ode?

  8
  6
 3. Poslovno imam priliku da redovno srećem ovakve posjetioce, znam kako to funkcioniše. Turistički blogeri su eufemizam za džabalebaroše koji putuju i provode se o tuđem trošku (čitaj o trošku nas građana). Ovo što piše “Sljego sam odozgo vodje” ponekad i ne bude uopšte daleko od istine.

  10
  3
 4. Mora da su jako uticajni kad dolaze u ovu rupu od grada,veca je vjerovatnoca da su neki narko dileri i kriminalci nego blogeri..a cus blogeri hahahahahaha

  15
  6

Ostavite komentar

*

code