Pala nadstrešnica sa vrtića na Savini

Pala nadstrešnica sa vrtića na Savini

3352
10
Podijeli

vrtic savina nadstresnicaNa objektu vrtića JPU Naša radost na Savini, jutros oko 10 časova, došlo je do obrušavanja nadstrešnice, u trenutku kada nije bilo djece.

Kako smo saznali od direktorice Tanje Dulić, obrušila se nadstrešnica iznad terase na dijelu objekta koji nije u funkciji. Nemili slučaj, na svu sreću, prošao je bez povrijeđenih, kaže Dulić.

Picerija i restoran

Na teren je izašla tročlana komisija i izvršila uviđaj. Vjeruje se da je do obrušavanja nadstrešnice došlo uslijed loše gradnje, nedostatka armaturne građe i dotrajalosti objekta. Izvještaj komisije očekuje se sjutra kada će se tačno znati kolika je pričinjena materijalna šteta. Izvještaj će  biti proslijeđen resornom Ministarstvu.

Prema riječima Tanje Dulić, taj dio objekta biće u potpunosti ukonjen nakon realizacije projekta energetske efikasnosti.

10 Komentari

 1. Sve te ustanove trebaju da svake 4 godine menjaju direktore a ne su se usjedeli i ništa ne čine.Samo pogledajte kako je oko škole “Milan Vuković”,kakva im je fiskulturna sala,užas!
  0  0
 2. Nijesam neki paničar ali se živ naježih na ovu fotografiju! Ođe ima više stotina kila betona i željeza i ne daj Bože da je poklopilo koga. Prosto se nameće pitanje u kakvom su stanju ostali balkoni i ploče. Ovaj vrtić je na dobroj lokaciji i mogao bi se prodati nekome pa od tih novaca napravit novi na možda manje atraktivnoj lokaciji ako se već nema novca za kompletnu rekonstrukciju ovog tj rušenje i zidanje na novo.
  0  0
 3. Sokatno…a i nije.. bilo je samo pitanje vremena… taj se vrtic odavno trebao zatvorit i kompletno renovirat. Svih ovih godina radi a nije bezbjedan. Takodje i skola Milan Vukovic. Izuzetno zabrinjavajuce a svi cute…. da , da gjde je ta inspekcija .. daj da se prozovu ta imena i prezimena….
  0  0
 4. Mogla bi ia komisija da ode u OŠ Milan Vuković, samo da tresne jedan zemljotres …Kao i uvjek ne radi se na prevenciji problema. Bitnija je partija od struke, Sve je dobro dok neko ne nastrada
  0  0
 5. Sreća pa nije bilo djece…trebalo bi sad cijeli vrtić sanirat, adaptirat, sve je dotrajalo, zar da strepimo svaki put kad đecu tamo ostavljamo, užas! Na što se sve pare bacaju iz budzeta, a na dječije ustanove niko ne obraća pažnju!??! Dajte, ljudi ovo je baš ozbiljno! Tamo nam đeca borave svaki dan !!!
  0  0
 6. Stavili su armaturu u donju zonu, umjesto u gornju ili obje zone. Ako su je uopšte i stavili. Ne može dotrajati objekat star 30 godina, rok mu je 100 godina. Sreća pa nije nikoga poklopila.
  0  0
 7. Svak izvodi radove,kome god padne na pamet.Bit ce slicnih stvari na zalost jos.Dok je Prvoborac gradio toga nije bilo,pa nije valjao.Gdje su danas nadzorni organi,razne inspekcije?Ko trazi licence,razne sertifikate,strucne kvalifikacije,za izvodenje radova.Vaznije bi bilo to kontrolisat nego sto inspekcije po kaficima dizu pare,a komunalna policija dize auta paukom.
  0  0

Ostavite komentar

*

code