„Palmon Bay&spa” od maja sa 400 kreveta

„Palmon Bay&spa” od maja sa 400 kreveta

1314
5
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_objekti_palmon_bay_pbNa bloku “E” hotela “Palmon Bay” u Igalu gradi se 40 novih apartmana koji će biti završeni sredinom maja. Nakon toga će taj objekat kategorije 4 zvjezdice, raspolagati sa preko 400 kreveta.
Prema riječima predsjednika Odbora direktora “Primorja”, Božidara Draganića, u Igalu istovremeno rade na uređenju obale i plaže ispred hotela.
Gradimo novi grijani otvoreni bazen sa morskom vodom dimenzija 25×12 metara, manju konobu i moderan plažni klub. Ukupno ulaganje, uključujući i gradnju novih apartmana, je preko 1,5 miliona eura, istakao je Draganić.
Hotel “Palmon bay”, kao i “Palma” u Tivtu, čija će rekonstrukcija biti završena do sredine maja, uglavnom, su rasprodati za glavnu sezonu. Gosti će, kako navode iz uprave “Primorja”, biti  prvenstveno sa zapadnoevropskog tržišta, Velike Britanije, Njemačke i Francuske, uz tradicionalno tržište Rusije i novo tržište Izraela.

5 Komentari

  1. da je srece da ga kupe arapi.. bolje nego madjari i izraelci. zato se rivijera prodaje a sun resort propada, nisu u njega ulozili nista ima 10 godina, sobe su im na nivou hotela sa 2* a radnicima kasne plate! sreca pa se polako grade novi hoteli u hn tako da dobijaju konkurenciju, do sada su mislili da su jedini pa su se previse opustili i glumili gospodare..
    0    0
  2. Priča se kroz grad da ga prodaju Arapima! A Primorje ispumpalo pare nezakonskim kreditom bez da ijedan cent prođe preko računa Centra Igalo…nečuveno…
    0    0

Ostavite komentar

*

code