PANTO VUČUROVIĆ VLASNIK PANTOMARKETA TVRDI DA SVE RADI LEGALNO

PANTO VUČUROVIĆ VLASNIK PANTOMARKETA TVRDI DA SVE RADI LEGALNO

436
0
Podijeli

PVPovodom reagovanja manjinskih akcionara PKB Zelenika i C Vračar koji tvrde da je većinski vlasnik kompanija Pantomarket iz Herceg Novog podigla oko 200 miliona kredita nezakonito zalažući imovinu njihovih i drugih preduzeća, danas se saopštenjem oglasio vlasnik preduzeća Panto Vučurović.

U saopštenju dostavljenom novinarima se navodi da „iz potpuno nerazumljivih razloga u novinama danima čitamo neistine o iznosu kreditnog zaduženja koje ima preduzeće Pantomarket“.

Picerija i restoran

„U periodu rasta i razvoja sistema, banke su pratile naša prteduzeća, kojima smo sa svojim prometima bili jedan od značajnijih klijenata u Crnoj Gori. Ovdje je uglavnom riječ o stranim bankama koje su za svaki odobreni kredit dobili adekvatna obezbjeđenja“, navodi se u saopštenju.

„Meni kao privatnom vlasniku, poslodavcu 580 zaposlenih u Crnoj Gori osnovni cilj je završiti započeti posao restrukturiranja, obezbijediti nesmetan proces proizvodnje, izmiriti svoje obaveze i sačuvati radna mjesta, ističe se u saopštenju.

U saopštenju se navodi da je preduzeće Pantomareket većinski vlasnik sedam firmi u Crnoj Gori i da zapošljava 580 radnika.

Vučurović zaključuje da se više neće oglašavati povodom napisa u novinama vezanim za njegovu kompaniju i navode manjinskih akcionara.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code