Parni Valjak 16. avgusta na Kanli Kuli

Parni Valjak 16. avgusta na Kanli Kuli

3
Podijeli

Jedan od najpopularnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije, “vrhunska pop-rok bajka sa tradicionalnom ljubavnom tematikom” – Parni Valjak natupiće 16. avgusta na Kanli Kuli, u okviru 12. Guitar Art Summer Festa, najavljuju organizatori.

Hrvatski bend održaće ekskluzivni, akustični koncert. Biće to njihov prvi nastup u Herceg Novom i Boki uopšte.
Parni Valjak će u Novom proslaviti višedecenijsku karijeru, a pored brojnih bezvremenih hitova, publici će predstaviti i nove pjesme, među kojima je i aktuelni singl “Ljubav”.

Picerija i restoran

Koncert na Kanli Kuli biće presjek njihovog rada, izvešće svoje najveće hitove i nove pjesme uz jedan prirodan i topao zvuk akustičnih instrumenata. Akustični repertoar legendarnog benda, nakon 42 godine postojanja, je nikad bolji, jer na ovakvim koncertima imaju priliku da komuniciraju i razmjenjuju emocije sa ograničenim brojem publike uz najveće svoje hitove.

Članovi Parnog Valjka najavljuju posebnu plovidbu za svoju publiku. Pod vedrim nebom i u savršenoj akustici Kanli Kule izvešće koncert, simboličnog naziva “Bez struje”, po nazivu najprodavanijeg pop-rock albuma u regionu “Bez struje: Live in ZeKaeM”.

Simboličan je broj ulaznica za ovu rock-pop bajku – 890, a u prodaji će se naći od 5. jula, na blagajni Dvorane Park, kao i online, na sajtu www.evetim.rs, po cijeni od 20 eura i posebnih 90 VIP ulaznica po cijeni od 45 eura.

Publika sa VIP ulaznicama, pored rezervisanih mjesta u prvim redovima, imaće organizovan i koktel sa umjetnicima pred koncert, kao i poklon paket koji sadrži CD Parnog Valjka, CD Guitar Art Festivala i festivalsku knjigu.

Bend danas svira u sastavu: Aki Rakimovski, Husein Hasanefendić Hus, Marijan Brkić, Zorislav Preskavec, Dalibor Marinković, Berislav Blažević i Tina Kresnik.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code