Partneri u projektu OH2O POLO: Brojne aktivnosi narednih mjeseci

Partneri u projektu OH2O POLO: Brojne aktivnosi narednih mjeseci

1159
0
Podijeli

OH2O POLO kamp_3Partnerski sastanak na međugraničnom EU projektu OH2O Polo okupio je predstavnike PVK Jadran Carine, VA Cattaro, VK Jug i Razvojne agencije grada Dubrovnika – DURA, koji su diskutovali o predstojećim aktivnostima.
To su održavanje četvrtog prekograničnog vaterpolo kampa za djecu i mlade od 5. do 9. oktobra ove godine, na Korčuli u Hrvatskoj, zatim održavanje stručnog seminara za vaterpolo trenere iz deset prekograničnih klubova u prvoj polovini oktobra u Herceg Novom u Crnoj Gori. Predstoji i dugi stručni seminar, namjenjen članovima uprave vaterpolo klubova, prvenstveno direktorima i menadžerima, koji se očekuje u drugoj polovini novembra u Dubrovniku u Hrvatskoj. Na sastaknu je, takođe, dogovoren i terminski plan realizacije preostalih aktivnosti na projektu u narednih 6 mjeseci, odnosno do isteka do sada uspješnog projekta.
Interesantan je i podatak da igrica za pametne telefone pod nazivom OH2O POLO do sada ima 10.000 preuzimanja, što dodatno potvrđuje atraktivnost i vidljivost projekta u prekograničnom području, ali i šire. Aplikacija je trenutno je dostupna samo za platforme koje koriste Android, ali radi se na tome da bude dostupna i za IOS softver, odnosno za platforme za Apple uređaje, čime će se broj korisnika još značajno povećati.
Projekt menadžer, Miloš Mračević, zadovoljan prvom godinom implementacije projekta, kaže da su kvalitetno i u skladu sa vremenskim planom uspješno obavljene sve planirane aktivnosti.
– Ono što nas u Herceg Novom očekuje u narednom periodu jeste trodnevni stručni seminar za vaterpolo trenere iz 10 klubova iz prekograničnog područija. U saradnji sa Vaterpolo Plivačkim Savezom Crne Gore nastojaćemo da zajedničkim snagamo obezbijedimo što kvalitetnije i što stručnije predavače te da seminar bude izuzeno kvalitetan-naglašava Mračević.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code