Perišiću prvi bodovi za Tokio 2020

Perišiću prvi bodovi za Tokio 2020

0
Podijeli

Drugog dana takmičenja u disciplini leteće mete /trap, na Evropskom prvenstvu u Leobersdorfu, u Austriji, viđena je izuzetno uzbudljiva završnica i finale u ovoj disciplini.

U gotovo tropskim uslovima-neuobičajenim za Austriju, naš Nikola Perišić potvrdio je svoj najbolji rezultat na najvećim takmičenjima i rezultatom od 114 golubova počeo prikupljanje mqs bodova za Crnu Goru za OI u Tokiu 2020.g. MQS su inače rezultati na osnovu kojih zemlja učesnica ostvaruje mogućnost da se nadje na najvećoj sportskoj pozornici na svijetu.

Picerija i restoran

Perišić je počeo odlično, da bi i juče nastavio solidno, a finiširao u najboljem stilu. S obzirom na okolnosti koje su uticale na njegovu pripremu, ovo je rezultat za svaku pohvalu i paznju.

Naša druga dva predstavnika, Ivo Stanišić i Jovica Marković, takmičenje su završili sa po 111 pogodaka, tik ispod MQS norme.
Zlato je osvojio Slovenac Maček, srebro Hrvat( Anton) Glasnovic, obojica česti gosti na strelištima u Novom i Budvi. Njihove pripreme i podrška koju dobijaju, za sada su iznad naših mogućnosti, navode iz Streljačkog saveza Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code