PEROVIĆ: OČEKUJEM TEŠKU I NEIZVJESNU UTAKMICU SA SRBIJOM

PEROVIĆ: OČEKUJEM TEŠKU I NEIZVJESNU UTAKMICU SA SRBIJOM

159
0
Podijeli

Utakmicom sa reprezentacijom Srbije crnogorske „ajkule” započeće borbu na Svjetskom prvenstvu u Kazanju, u okviru prvog kola D grupe.

Selektor naše reprezentacije, Ranko Perović kazao je da je njihov večerašnji “duelista” vjerovatno najbolja ekipa na turniru u ovom momentu, te da bi bilo prepotentno “prijetiti” “delfinima”, ističući da će, ipak, učiniti sve da dobiju utakmicu, iako neće biti nimalo lako.
“Taj kvalitet potvrdili su osvajanjem Svjetske lige u Bergamu. Na žalost, nijesmo igrali na turniru u Nišu sa njima, a nadali smo se da ćemo igrati u finalu sa Srbijom, tako da u ovom trenutku ne znam kolike su naše stvarne vrijednosti u odnosu na njih. Moramo ući u meč maksimalno koncentrisani, maksimalno borbeni i agresivni, da pokušamo da napravimo što bolji rezultat”, poručio je Perović.
On je ukazao i na nekoliko igrača protivničke reprezentacije, koji su, kad su u najboljim izdanjima, “nesalomljivi”.
“U onim momentima kad im ne ide timska igra, imaju toliko individualnog kvaliteta da na taj način rješavaju meč. Ako je Filipović u utakmici, onda je faktički nezaustavljiv. Takođe, Mandić je sve bolji i bolji. Imaju odličan par centar i sve to je jako teško zatvoriti”, naveo je Perović.
U svakom sjučaju utakmica sa Srbijom biće teška i neizvjesna, kao i uvijek, ali se Perović nada da će se jednom okrenuti u našu korist, iako su oni favoriti.
– Mi u ovom sastavu možemo da igramo sa njima, ali je pitanje hoće li to biti dovoljno da ih pobijedimo”, zaključio je Perović u izjavi za VPSCG.
Početak utakmice sa Srbijom zakazan je za 19.10 h.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code