Pet novskih triatlonaca na Novogodišnjoj trci u Dubrovniku

Pet novskih triatlonaca na Novogodišnjoj trci u Dubrovniku

743
2
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

triatlonci du 020116 1Članovi Triatlon kluba X Herceg Novi, Predrag Petrović, Saša Kulinović, Luka Čupić, Vitomir Milošević i Goran Daničić juče su učestvovali na drugoj Novogodišnjoj trci u Dubrovniku (DuRun10k) i ostvarili solidne rezultate. Trčali su dva veoma zahtjevna kruga od po 5km, dobrim dijelom brdovitom stazom, sa startom i ciljem u Starom gradu, tačnije Stradunu.
– U veoma jakoj konkurenciji od oko 200 takmičara iz 26 zemalja triatlonci iz Herceg Novog su na veoma atraktivnoj trci i pred velikim brojem gledalaca na pravi način započeli aktivnosti u Novoj godini i najavili još jednu uspješnu takmičarsku sezonu. Trka je bila idealna prilika da se vidimo sa prijateljima iz drugih gradova i zaželimo sve najbolje prvenstveno zdravlja u Novoj godini – navode iz uprave kluba.
triatlonci du 020116 2Sljedeće okupljanje je zakazano već za 10. januar kada će se održati 18. kolo Novske lige trčanja. Triatlonci pozivaju sve zaintersovane iz Crne Gore i okruženja da im se pridruže.
– Triatlon klub Herceg Novi će i u budućnosti nastaviti da populariše ovaj sport i dostojno predstavlja grad i državu na međunarodnim takmičenjima. Sve najjače u Novoj godini – poželio je TK Herceg Novi.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code