PETAR OGNJENOVIĆ NOVI NAČELNIK CENTRA BEZBJEDNOSTI HERCEG NOVI

PETAR OGNJENOVIĆ NOVI NAČELNIK CENTRA BEZBJEDNOSTI HERCEG NOVI

255
0
Podijeli

Kolegijum Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova je, sagledavajući potrebe službe, donio odluku o dvije kadrovske promjene na nivou dvije organizacione jedinice na primorju, saopšteno je iz Uprave policije.

Novi načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi je Petar Ognjenović, dosadašnji rukovodilac Stanice kriminalističke policije ovog CB-a.
Za načelnika Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj postavljen je Sead Đozović, koji je u prethodnom periodu bio raspoređenim na rukovodećim poslovima unutar više organizacionih jedinica UP.
Dosadašnji načelnici CB Herceg Novi i OB Ulcinj, Miloš Vučinić i Rudolf Elezović, obavljaće druge poslove i zadatke u okviru Uprave policije.
Inače, koliko prije dva dana dosadašnji načelnik Centra u Novom, Miloš Vučinić pohvalio se dobrim rezultatima u prvom tromjesečju preko 200 službenika policije u sve tri opštine Boke.
Odlične rezultate Centar je postigao i u prošloj godini, koliko je Vučinić i bio na njegovom čelu, te će njegovom nasljedniku, Ognjenoviću, biti posebna obaveza da nastavi takvim tempom.
Petar Ognjenović je do juče bio rukovodilac stanice kriminalističke policije. Prethodnno je obavlajlo poslove inspektora, načenika za suzbijanje opšteg kriminaliteta. Radio je i kao službenik odjseka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.
U policiji u Herceg Novom je sa stažom od punih 19 godina.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code