Inicijativa NVO sektora, agencija, pojedinaca protiv smjene Željka Starčevića

Inicijativa NVO sektora, agencija, pojedinaca protiv smjene Željka Starčevića

81
Podijeli

Još se zvanično nijesu desile najvljene smjene na rukovodećim mjestima u opštinskoj administarciji, javnim preduzećima, ustanovama i Agencijama, a informacije, ipak, stižu do javnosti. Otuda i apel novoj vlasti u Herceg Novom da na poziciji rukovodioca Agencije za razvoj Orjena zadrži Željka Starčevića. Više NVO, planinarsklih klubova i Agencija potpisale su i proslijedile inicijativu redakciji Radija Jadran:
– Apelujemo na novu vlast Opštine Herceg Novi, koja je dobila podršku građana, između ostalog i na platformi da će na odgovorna mjesta u Opštini postaviti stručne i odgovorne ljude, a ne samo partijske poslušnike da zadrži Željka Starčevića kao rukovodioca Agencije. Mi kao građani Herceg Novog koji su najviše „po Orjenu“ i svojim višegodišnjim a neki i višedecenijskim radom doprinosimo razvoju i zaštiti Orjena, kao turističke destinacije, organizujemo mnogobrojne manifestacije i pokrećemo skoro sve što se u našoj opštini dešava na prostoru Orjenskog masiva. Smatramo da nema zaslužnije, stručnije i odgovornije osobe od Željka za obavljenje te funkcije. Svi mi sa njim imamo izuzetno dobru saradnju i od kada je on na čelu Agencije, sve je u Orjenu krenulo nabolje i pokrenute su mnoge akcije koje su u Orjen privukle značajan broj posjetilaca. Ko je i jednom kročio na područje Orjena njemu se ne mora objašnjavati ko je Željko i šta je sve u posljednjih 25 godina, najvećim dijelom volonterski, uradio za zaštitu Orjena i njegovu popularizaciju kao atraktivne turističke destinacije – navode u apelu potpsinici.
Napominju neke od Starčevićevih zasluga: oko 50km markiranih planinarskih staza, koje koriste (uglavnom strani) turisti. Željko je bio pokretač i u planinskom trčanju, mountaing biking-u i mnogobrojnim ostalim aktivnostima, te čovjek koji je na čelu Agencije uspiješno organizovao saradnju raznih sportskih klubova, NVO i turističkih djelatnika, a sve u cilju zajedničke afirmacije Orijena.
– Koji to drugi kandidat ima ovakve reference? Smatramo da bi se imenovanjem bilo koga drugog, potvrdilo staro pravilo, da se na odgovorna mjesta u Opštini dolazi samo na osnovu partijske, rođačke ili poslušničke linije, a ne na osnovu rezultata, stručnosti i odgovornosti. Nadamo se da su ta vremena prošla. Budućem direktoru Agencije poručujemo da ga u kancelariji čekaju, pored računara, kramp i motorna pila. Znamo da to Željku ne bi predstavljalo problem, kao ni do sada – poručeno je lokalnoj upravi u apelu. Potpisnici su: Planinarski klub “Vjeverica” Kotor, Alpinistički klub „Niskogorci“ H-Novi, Paraglajding klub „Adriafly“ Herceg Novi, NVO „Orjen Outdoor“ Herceg Novi, Planinarski klub „Subra“ Herceg Novi, NVO Eko Boka Herceg Novi, Triatlon klub X Herceg Novi, Odred izviđača „Orjen“ Herceg Novi, NVO Ruke Herceg Novi, NVO Orka Herceg Novi, NVO Naša akcija Herceg Novi, Kafe bar „Karakas“ Kameno, Turistička agencija Black mountain Herceg Novi i NVO Dobrovoljni davaoci krvi.

81 Komentari

 1. Koliko je meni kao običnom građaninu poznato niko nije niđe pomenuo da će Ž. Starčevića neko smijeniti pa mi je nejasna preventivana halabuka. Inače ne znam iz koje je stranke čovjek (razočarao bi se da je u DPS) ali sigurno zaslužuje sve pohvale za svoj rad na uređenju pješačkih staza po Orjenu što ja kao neko ko kad ima vremena prošetam njima itekako cijenim. Zato se pridružujem apelu i pozivam da ga ne mijenjate pa sve da je depeesovac u što lično ne vjerujem.

  6
  7
 2. Najbolje je naći diletanta koji se nikada u životu nije popeo na Veliki Kabao. I koji se nikada u životu ni popeti neće. Niti zna gdje je Orjen sedlo. Ni Subra. Pa ni Dobraštica ili Radoštak. Neka se javi onaj, imenom i prezimenom, koji poznaje Orjen bolje od gospodina Željka Starčevića.

  14
  8
 3. Molim za tacnu informaciju ove koji brane Starcevi’a.Koliko para je uzeo iz budzeta a koliko je zaradio i vratio u budzet.

  19
  11
  • Agencija za razvoj i zaštitu Orjena je opštinski organ, a ne burkdžinica, nije niti pravni, niti privredni subjekt, pa će vaše pitanje postati smisleno tek nakon planirane reorganizacije u Doo, što je stvar političke odluke. Ipak, ako baš insistirate na odgovoru, Agencija za razvoj i zaštitu Orjena je preko Agencije za izgradnju (pošto ova jeste pravni subjekt) obezbijedila za nepune dvije godine pravog rada dva projekta i na taj način obezbijedila Opštini u grubo oko 320 hiljada eura. Malo li je?

   19
   6
   • Jedan projekat je odobren iz IPA fondova prekogranične saradnje (novci Evropske unije) i prije mjesec dana je potpisan ugovor za taj projekat pod nazivom “Adriatic canyoning”, vrijednost za Novi je 305 000€(guglajte, idite na stranicu IPA Iterreg CBC Hr-BiH-CG, informišite se, pročitajte) Drugi projekat je za finansiranje odobren od strane UNDP, vrijednost 15000€ “Udahnimo život zaleđu-selo Kameno”. Treći projekat, takođe iz IPA fondova je još u fazi ocjenjivanja, ali očekujemo pozitivan ishod. Novci dobijeni na ovaj nacin MORAJU se potrošiti u skladu sa zahtjevima donatora, a prema predviđenom planu aktivnosti. Poznato je da u Evropi “balkanska pravila” ne važe. LP, T.

    18
    1
   • Odluka o formiranju parka jednostavno nije vase dijelo ona je donesena još 2009 god.IPA projekti takođe zasluga su Jovana Subotića.Upad u zaštićeni prostor bez jednog planskog dokumenta je krivično dijelo.
    Ponavljam pitanja na koja danima nemate odgovore.
    Dali je Avanturisticki Park privremeni objekt i na osnovu koje planske dokumentacije je dobijena dozvola za gradnju?
    Cilj je zaštita ili turistička valorizacija na korist male grupe ljudi a ne sveukupnog razvoja područija.
    Kada i gdje je bila javna rasprava?

    6
    1
 4. Nisam vidio Željka dugo otkad ne živim u Novom, ali ga pamtim kao izuzetno poštenu osobu i vrijednog kolegu dok je još radio kao snimatelj za Sky Sat TV 🙂 Voli Orjen više od svega, bukvalno. Potpuno je posvećen toj planini i radio je na očuvanju iste dok nije postojala ta Agencija, a radiće i dalje sa ili bez Agencije. Ovako je makar dobio priliku da ima neki budžet i da šira javnost bude upoznata sa njegovim radom i ljubavlju prema Orjenu. Mogu političari da se igraju igrica kao i uvijek što rade, da pune svoje džepove i šire demagogiju. Ako nova vlast ima imalo mozga, puštiće čovjeka da nastavi da radi svoj posao. Željko će uvijek biti tu za Orijen i uvijek će imati podršku ljubitelja Orjena. Sa ili bez Agencije. A ovi ostali… samo nek su zdravo.

  25
  3
 5. nemam nista ni za ni protiv ovog Starcevica,nepoznajem ga i to je to,htio sam da kazem da ko god je postavio(a mislim da je njegova agencija) one metalne info table na ulasu u Krusevice i jos na par mjesta(Kotobilj itd)neka ode da pogledaju kako je to uradjeno na skretanje za Krivosije,pored puta Lipci-Nk.
  Tamo je to fina drvena tabla,sa preljepim okvirom takodje od drveta,milina te proci pored njih dok su ovi nasi postavili dvije sipke i na nju navarili komad lima i to je to,nevjerujem da je to bilo toliko tesko odraditi,samo je trebalo malo se vise potruditi a ne gledati da napravite jeftino a dobro,toga nema,ono sad lici na upozorenja#ne bacaj smece#

  10
  13
 6. Nakon ovolikih komentara i baš onih koji su za Starčevićevu smjenu i ukazuju na potrebu da ga zamjeni neki stručnjak , baš me interesuje ko će da sjedne na to mjesto, jer Novi sve vrvi od “stručnjaka” u partijama.

  24
  2
 7. Vlast je vlast. Legalno izabrana glasovima građana. A građani su upravo rekli da neće ni Starčevića ni Grgurevića ni Koprivicu. Svi ste trebali misliti o ovome ranije. I drugacije glasati.

  17
  30
 8. koliko ko voli Orjen i koliko na je isti uredjen sad cu vam reci:prije par dan dolazim na Orjen,zedan i umoran,racunam da cu piti vode na izvoru Studenac i znate sta,vode ima,jeli hladna jeste ali se nemoze piti ako sa sobom ne nosite casu od kuce,jer tamo NEMA case niti bilo cega drugogo sa cime bi se voda mogla izvaditi i piti,sramota me kao mjestanina sto je to tako,dok su se mjestani brinuli za Orjen dobro je bilo,a sada to rade neki politicari pa od Orjena nece ostati nista ni nama ni ovima iza nas sto dolaze.

  11
  22
   • #rada##
    tamo bi trebala da bude neka metalna casa sa drskom,eventualno vezana nekim lancem za kamen a ne da svako ko dodje mora da ima “modernu plasticnu bocicu” i da onda svi redom operu ruke dok pune svoje bocice(bocica se nemoze napuniti ako je komplet ne potopite zajedno sa rukama u vodu) u onoj maloj rupici sa vodom,bas higijenski nema sta!!!

    9
    12
    • Alo prijatelju pa ti si neki ribar sta ti radis na orjen? Sta ti znaci to vezat casu da je ne bi ko ponio doma jel? Idi kupaj se u more i dobro ti je i ne komentarisi kad veze nemas sa zivotom. Cuvaj se da te poskok ne opali posto ima jedan bas kod studenca za zvoju informaciju.

     15
     4
 9. Klasična politička kampanja u kojoj su gos.Starčević i Orjen zloupotrebljeni na kraju neće dati rezultate.
  Krajem šesdesetih prošlog vijeka prvi put se pominje namjera institucionalne zaštita Orijena,što do danas nije ostvareno.Teško je danas pobrojati sve zaljubljenike u ovu planinu koji su ulagali napor da se ovaj prostor sačuva.Hvala im.
  Danas govoriti o Orjenu i ljubavi koja je nemjerljiva kategorija je primitivno i ima nečasnu namjeru.
  Taj prostor traži struku i znanje iskusnih naučnih radnika koji po univerzalnom naučnom principu treba da pristupe ovom prostoru i zaštite ga.

  14
  4
 10. Da li je neko od vas,koji odlučujete o razrješenju Starčevića,posjetio Orjen?Pri tom,ne mislim izaći kolima na Vrbanj.Ako krenete od Motela Borići,ka Domu Za Vratlom,naići ćete na raskršće gdje se možete odlučiti,da li da idete kolskim ili Starčevića serpentinama!Što mislite po kome i zbog čega se tako zovu?Zato što je taj pregaoc,uglavnom sam,napravio drugu stazu do doma,sa par odmorišta.Posjetite te ih,pa nakon toga odlučujte.A moram i da naglasim,da je to samo kap u moru stvari koje je taj čovjek uradio za razvoj Orjena!Ako istrajete u naumu,da Željka udaljite sa funkcije,ne sunjam da će on nastaviti da ulaže sebe u Orjen,jer on to nije ni počeo dolaskom na funkciju!Zato pamet u glavu “gospodo” odbornici,jer nekada ako maknete i samo jedan kamen,ma kako vam malen izgledao,možete da izazovete lavinu koja će vas zatrpati!Srdačan pozdrav!

  35
  7
 11. Mozete da pisete stotinu peticija, sve koje je postavio Izbor i DPS idu kući. Šta vi mislite da smo zaboravili kako ste vi posle izbora 2014g makli sve osim Bijelića jer je preletio u Izbor, Bonića jer je dobar sa Slobom Krušom i Benderaća koji je izgleda kameleon pa se uvuče svakom u… Tada niste pisali peticije i digli glas, jer je vaš DPS došao na vlast.
  Prvi ide Starčević pa svi redom! SVI!

  16
  22
  • Власт онда само показује да се од старе не разликује ни трунку, заправо, угледа се у свему на стару…

 12. Komentar za anonimnog “page”

  Malo si pogriješio, druškane i pobrkao činjenice ! Možda imaš nešto lično protiv Doklestić , ali bi bilo pošteno da se prisjetiš da je ona jedina otvoreno i glasno podigla glas protiv projekta kanalizacije, koji je serviran Novome, najavljujući upravo ovo što se sada događa u Meljinama, smrad i velike probleme. Pogledaj malo vijesti, uunazad, od 2011. Upravo sam bio na dvije javne tribine koje je ona organizovala da opštinarima ukaže na ove probleme. Ali su dotični ostali gluvi ?!? Danas isti ti, koji su onda branili projekat od napada, sada su u ulozi arbitara i djeliaca pravde !!!

  26
  6
 13. Srcem za Novi
  Željko Starčević je neka sasvim drugačija priča od Koprivice ili dr Grugerevića. Koprivica prima platu iz još tri, četiri izvora, a Grgurević je bukvalno “juče pao s neba” u Novi i počeo da mu kroji kapu, dovodi svoje kadrove iz Crne Gore i potiskuje domaće. Željko je čovjek velikog srca koji nikada ne bi nešto uradio da nekoga povrijedi. Željko je posvećenik i zaljubljenik u Orjen i njegov izbor na mjesto direktora ne smije da se dovodi u politički kontekst s bivšom vlašću, osim što ga je ona predložila. Dosta je Novome političkih poslušnika i polupismenih foteljaša koji crpu pare za svoje d… i interese svojih partija. Nemojte Željka da dovodite u nečastan kontekst jer sve peticije i podrške nemaju nikakve veze sa njima. On je suviše častan i pošten da bi se time bavio.

  57
  9
 14. nevjerovatno koliko se zlo uvuklo medju nama! Čitam komentare i pitam se kako je doslo do ovog. Ljudi koje pominjete su nam komsije, radujete se necijim smjenama, bez stvarnog znanja, puni poluinformacija!
  Zaista nam niko ne treba, ovo zlo koje isijavamo neka nam dodje glave, vrijeme je

  24
  5
 15. Ako se za nekoga može reći da je ” pravi covijek na pravom mjestu “, onda je to Željko Starcevic na ovom. Teško se neko može porediti s njim, počevši od kvalifikacija, iskustva, poznavanja “materije”, ljubavi prema Orjenu i trudu i radu koji je uložio od rane mladosti na razvoju tog potencijala grada.

  48
  4
 16. Ovo mi lici na predizborbu kampanju Izbora prije 3 godine i dadose otkaze Katicu Bazdaru Cvjetkovicu i drugim, sto se tada ne buniste nego sad. Normalno je da Starcevic Skobalj i kadrovi DPSa i Izbora idu doma.

  16
  32
 17. Podrska za novu vlast.ko je u prosloj vlasti bio makar i na mjestu rukovodioca,nebi trebao da ima bilo kakvu funkciju.narod je tako odlucio,i sta tu ima da se nestomdogovara,pregovara.Sjetite se kako je to prosla vlast,brzo zavrsila.nema tu ni po bsbu ni po stricevima.ili svi ili niko.nema selekcije,najbolje je jos nekoga unaprijediti.ajte ne salite se.

  11
  24
  • Sjetite se Vi da kad je Izbor izasao iz vlasti, a DPS preuzeo, Zeljka Starcevica i Aca Skobalja su razrijesili pro forme i odmah ponovo imenovali jer su znali, za razliku od ovih sad, da boljih nema!

   15
   7
 18. Pa dragi ljubitelju Orjena, kao ljubitelj, sramota je malo da ste sebi dozvolili da nazovete Željka koscem i molerom staza.To je ružno.Tako da onda bas i nijeste ni ljubitelj ni poznavalac stanja u Orjenu.Verigo i Brajović su ljudi za neke druge stvari kad je planina u pitanju.Učinak Željka Starčevića je vrlo mjerljiv i brojan.Skromnost mu ja takođe vrlina, jer ne znam gdje ste pronašli njegova hvalisanja, jer bilo bi ih za svaki dan u godini da je to činio zadnjih 20 godina.Tako da ljubitelju Orjena, malo više informacija pred sledeći komentar!

  56
  3
 19. Jesu li ovo Pobjede ili Podjele? Dje su obecanja da cete postavljati strucne i postene, uši ste nam probili dok ste , od vrata do vrata , trazili glasove. Ako smijenite Starcevica, nestranacku licnost , strucnog i postenog covjeka, vi ste LAZOVI i nista drugo!!!

  45
  9
 20. onaj ko radi i bori se za svoje mjesto i okolinu taj će biti smijenjen a onaj ko se bori za samog sebe taj neće. Pa dokle to tako. Bruka i sramota.

  30
  4
 21. BUDITE SIGURNI DA CE PRVO DA LETI ONAJ KOJI IMA NAJVISE SKOLE .IMAMO JEDNOG DOKTORA NAUKA NA CELU JAVNOG.PREDUZECA.DA NE BI KVARIO PROSJEK NOVOJ VLASTI IMA DA LETI PRVI JER MI SMO TAKAV NAROD!

  30
  12
 22. Sve kadrove je postavio DPS i IZBOR i njihov kvalitet rada je na izborima dobio 12+1 =13 odbornika od mogucih 35. sto u prevodu znaci da nijesu polozili. E sada, bilo je tu kadrova koji su polozili i onih koji nijesu. Najlosiju ocjenu zasluzuju odbornici i sefovi partija zbog nacina kako su se ponasali kod izbora Predsjednika Opstine. To ih je i kosralo glasova, posebno DPS. Zato ce sada da plate i oni koji nijesu krivi posebno koprivica i starcevic.toga su morali biti svjesni kada su usli u kolo.

  19
  11
 23. Novska lista prije mjesec ipo: MI SE PITAMO
  Novska lista danas: POKRIJMO SE PO UŠIMA I ŠUTIMO, UVATILI SMO MJESTO POTPREDSJEDNIKA, DOBRI SMO

  37
  5
 24. Ostavite Željka da radi a za rukovodioca dovedite nekoga sa više iskustva u mendžmentu. Tu je Željko “tanak”. Osim toga, Novljani su glasali protiv DPS-IZBOR koalicije, bila bi izdaja glasača ako se ne počisti opština gustom metlom. Svi su oni ipak došli na ove pozicije preko svojih političkih angažmana.

  10
  14
 25. Siguran sam da bi mnogo više glasova po navedenom kontekstu priče iz teksta o ovom problemu dobili prvenstveno Gospodin Nikola Brajević i Gospodin Dejan Verigo, jer ako će mo o zaslugama, Željko slijedi njihove tragove, ali mu oni bježe i ne može ih on dokučiti da još jednom živi i to pojedinačno svakog od njih dvojice. No oni nisu hvalisavci i nemaju medijsku propagandu iza sebe koja bi ih dovela na postolje predstola koji su zaslužili. Eto samo da znate da se ipak zna ko kosi, a ko vodu nosi.

  21
  36
 26. Definitivno za Herceg Novi nije došlo jos uvjek vrijeme,ljudi ne znaju da sačuvaju kvalitetne kadrove : Starčevića,Grgurevica,Koprivnicu,…..Izborove ideje brzog i modernog razvoja većina nije prepoznala,i sada ce mo stagnirati samo sa ovima.Jednostavno za Novljane i Novi jos nije došlo vrijeme – ili je prošlo !?

  17
  14
 27. Dragi moji sugrađani, ne znači ako neko nešto voli i to radi iz hobija da on to i pravilno radi. Željko je O.K. momak i stvarno voli Orjen. Puno toga je učinio za Orjen, ali to ne znači da on pravilno rukovodi sa Orjenskim masivom i zaštitom državnih dobara na Orjenu. Željko će i dalje izvoditi svoje volonterske projekte po Orjenu, ali vjerovatno će neko ko je stručan u organizaciji još mnogo bolje organizovati rukovodjenje planinskim masivom i podnijeti konkretan plan i projekat gazdovanja. Piturari oznake zna svaki izviđač, nama treba direktor za tu poziciju, a ne moler i kosilac staza po Orjenu.

  12
  38
  • Gospodin Obožavalac orjenskog masiva očito ga obožava izdaleka, jer da ide po Orjenu znao bi Željka i znao bi da nije “moler i kosilac” nego diplomirani arheolog! To što mu kosilica, kramp i pitura nisu ispod časti, i što mu ne smeta fakultetska diploma da zavrne rukave, to mu je samo plus, i to ogroman!!!

   10
   2
  • Ti i ostali kanditati nisu do clanaka (i nikad nece niti biti) Zeljkovih po pitanju zaledja.
   Vec vidim da ce se i to parche zemlje prodat (citaj: dat u zakup na xx godina)
   Idi pogedaj se u ogledalo, pa poslije komentarisi koliko je neko sposoban za nesto.

   3
   1
 28. Mnogo je zakljucaka koji nisu tacni, od toga ko je partijska licnost, a ko ne. Interesantna su neka imena koja se pojavljuju kao “rjesenja” .

  13
  1
 29. Niko ne umije potrošiti par miliona eura nego samo kadrovi DPS-a. Dobili deset puta više para a uradili duplo više. Sve veliki stručnjaci.

  7
  4
 30. Narod nije dao podršku Izboru na prošlim lokalnim izborima, tako da nova izvršna vlast, voljom većine, ima pravo da smijeni sve kadrove koje je Izbor postavio. Da su svi članovi ovih NVO koji su potpisali peticiju glasali Izbor, do ove smjene ne bi došlo.

  14
  12
 31. Mnogo toga mi nije jasno, receno je da ce za sve funkcije se raspisat konkurs pa ko ima najbolje uslove sretno mu bilo a pusti te se skalina, krampa i lopata i cakula po krcmama.

  14
  1
 32. Nadam se da ce administrator komentar objaviti,hic!
  Ako neostrasceno sagledamo stvari,Starcevic je zaista osoba koja treba da bude na celu Agencije.Covjek koji srcem radi posao jer Orjen i planinu voli.Koprivica je partijski vojnik koji je u prethodne dvije i po god.imao ogromna nikom do sada data sredstva za programe u kulturi.Pitanje je da li je ovo urađeno u HF odgovarajuci kvalitet finansijskim stedstvima njemu na raspolaganju datim.Ne zaboravimo 250.000 eura samo za Praznik mimoze.Covjek je zaposlio iz Tv Boke ljude bliske njemu,nekima dao vise prostora nego sto zasluzuju.Da ne zaboravimo da je ljudima upitnog morala dao prosto za diskoteku u Ustanovi kulture.O tome da je u kulturi o svemu on odlucivao i ptice na grani znaju!Prijic je neke stvari odradio u Muzeju ali ce revizija reci jesu li i tu bila cista posla.U svakom sl.vidjecemo vrijeme ce pokazati sve!

  40
  4
 33. Starcevic, Beli i Koprivica su uradili duplo vise nego svi njihovi prethodnici zajedno. Zeljko nije partijac a ova dva jesu ali to ne znaci da ih odmah treba smjeniti radi boje kravate. Vi ako imate bolje dajte. Ali se vas kadar pokazao kao nesposoban na te funkcije ako se sjetimo u kakvom je stanju bio muzej, kakav je bio praznik mimoze, ko je prihodovao od tvrdjava itd…razmislite dvaput. A ove druge sisajte jer moguce je da imate bolje kadrove.

  35
  32
 34. Evo to je bar lako riješiti…
  Dajte ruksak na leđa sa svim potrebnim teretom iste težine Željku i svim ostalim kandidatima. Pustiti sa početne tačke i da vidimo ko će biti prvi na cilju.
  Eto pobjednika i budućeg rukovodioca agencije.

  36
  8
 35. Evo prilike Novskoj listi da pokaže da su principijelni i da u vlasti sjede zbog grada a ne zbog funkcija! I Novska lista je odgovorna, ako do ove smjene dođe. Dio su izvršne vlasti! Za sitno su prodali Novi!

  30
  4
 36. Novi kadrovi:
  agencija za izgradnju : boro lucic
  vodovod : olivera doklestic
  jksp : jasmina konjevic.
  sekretarijat za ekologiju : Aco Kovacevic.
  sekretarijat za kulturu : Ana Zambelic.
  sekretarijat za drustvene djelatnosti : Vesna Samardzic

  10
  25
 37. Људи, не морају сви руководиоци да се промене сменом локалне власти!

  Ако је ико ваљао на свом радном месту, то је Жељко. Човек је који први засуче рукаве, излази на терен, крчи, гради, обнавља, живи личним примером. Нема развитка без континуитета!

  Херцег Нови је редак пример средине која може упоредо да напредује уз море и на планини. Бусамо се у прса деценијама да смо за елитни туризам. Туристичка сезона нам је срозана испод 100 дана. Управо је Орјен наш огромни потенцијал. Не допустимо да се све што је до сад покренуто запарложи!

  Жељко је покретач, извршилац, покровитељ, човек који своје радно и слободно време посвећује истој теми, очувању и заштити Орјена. Треба хвала да му кажемо кад се једног дана повуче с тог места и бићемо кратки, а никако да га с њега смењујемо.

  Срамота ме је што се уопште покренула иницијатива смене Жељка Старчевића. Овом приликом молим све који га лично познају да стану у његову одбрану.

  56
  4
 38. Za @Vlast
  Zeljko nije stranacka licnost dosao je na tu poziciju jer je neko bio dovoljno pametan da angazuje profesionalca. Bas kao sto je Koprivica profesionalac. Nego suludo je objasnjavati ljudima koji bez ikakve argumentacije imaju takve komentare. Prijatan ti dan

  51
  10
 39. koliko mene pamcenje sluzi covjek je doso na to mjesto glasovima dps-izbor a politika nove vlasti je izgleda da je sve sto ima veze sa bivsom vlasti naopako,ostaje da se vidi ko ce biti novi kandidat I sve ce biti jasno,po mom misljenju boljeg nema mada je crpio odredjena novcana sredstva iz TO a cim imas pare mora se nesto I ucinjet mada opet ponavljam covjek je maximalno ulozio sebe u ovu funkciju I treba da ostane

  34
  6
  • Čim imaš pare,mora se nešto i učinjet?Pa da li iko,od vas komentatora zna,koliko je Željko prije funkcije,volonterski učinio za Orjen?Sram te bilo za ono podmetanje!

 40. Čemu uopšte ovakva inicijativa? Ovakva peticija predstavlja politikantstvo. Pa neće valjda udruženja građana i nezadovoljni pojedinci postavljati rukovodioce opštinskih agencija?!

  26
  41
 41. Ne vjerujem da u vlasti sjede ljudi koji bi na ovaj nacin pucali sebi u koljena. ( Vjerujem da ne znaji mnogo toga, ali vjerujem i da su do sada shvatili sta funkcionise sta ne). Nikako ne mjenjati ljude koji su pokazali rezultate! Pored Zelka tu je i Galerija, Hf, parkug servis…

  29
  15
 42. Kafane su nekad bile samo mjesta za okupljanja pučista i nezadovoljnika, a evo sad i aktivni učesnici i potpisnici peticija. Kuda ide ovaj svijet?

  17
  15
 43. Jedva čekam da vidim toga koji je stručniji i sposobniji od Željka… A nova vlast neka pokaže da drži predizborna obećanja…rekli su ne partijski nego stručni ljudi…pa da vidimo….

  35
  7
 44. Bez namjere da omalovazavam iciji rad, ono sto je Zeljko do sada uradio moze biti samo primjer i parametar ostalima u opstini , pokazao nam je svima kako se voli sopstveni grad i kako se sa velikim trudom i zalaganjem moze pomoci u njegovom razvoju. Ako nista drugo mnogima je pomogao da upoznaju novsko zaledje, koje nije nista manje ljepo od priobalja

  40
  3
 45. Bolesno je i pomisliti da je nekome ovo palo na pamet … jedna od rijetkih stvari koja funkcionise u HN , i oni oce da dovedu nekog foteljasa sto Kameno nije presao i to kolima vjerovatno ….

  48
  12
 46. AKO SMJENITE STRACEVICA I STEAVA KOPRIVICU PRIJE ISTEKA MANDATA KOJI JE PROPISAN KONKURSOM, DOKAZACETE DA STE PREVARANTI KOJIMA SU FOTELJE NAJBITNIJE. SRAM VAS BILO. JE LI TO VASA DEPOLITIZACIJA? MAKNUTI LJUDE KOJI IMAJU REZULTATE DA BI UVALILI NEKE PARTIJASE .PI

  50
  24
 47. Obavezno ostaviti Željka na dosadažnju poziciju rukovodioca agencije za razvoj Orjena. Željko je pravi profesionalac i zaljubljenik svog posla. Ko god glasa za njegovu smijenu taj NE VOLI ovaj grad! Za njegovu smijenu može glasati samo apartčik koji gleda lični interes i ništa više. Željko je prilika da se prekine sa tom praksom.

  53
  10

Ostavite komentar

*

code