Pioniri iz KK As pozvani u reprezentaciju

Pioniri iz KK As pozvani u reprezentaciju

3431
1
Podijeli

Igrače KK As iz Herceg Novog Danila Pavićevića, Andriju Vučurovića i Nikolu Tičića pozvao je selektror pionirske reprezentacije, Zoran Marojević da se priključe pionirskoj nacionalnoj selekciji, na dvodnevnom mini košarkaškom kampu u Tivtu, od 7. do 9. marta. Kamp će se održati u sklopu priprema reprezentacije za predstojeći međunarodni turnir u Sloveniji. Mladi Novljani, po riječima selektora Marojevića, konkurišu za najuži izbor za put u Sloveniju.

Košarkaški klub As Herceg Novi trenutno se u pionirskoj kategoriji u Južnoj regiji, nalazi na prvom mjestu sa 15 pobjeda i jednim porazom. Prije dvije godine u konkurenciji mlađih pionira, ova generacija je osvojila srebrnu medalju, a poražena je u finalu od vršnjaka iz KK Budućnost Voli.

Picerija i restoran

1 komentar

  1. Bravo za Andriju,Nikolu i Danila! Podrška za svu našu djecu,koja su sportisti,u bilo kojem klubu,u bilo kojem sportu,na ma kojem nivou! Grad,kakav je god, treba pronaći model kako pomagati ovakve kolektive,jer je njihov doprinos nemjerljiv! Posebno ‘bravo’,i veliko hvala za k.k. AS ,i Dejana Bijelića! Ovakav rasadnik talenata,fer pleja i empatije,zaslužuje bolji tretman lokalne uprave! Osim toga vraća (već poljuljanu!) nadu u bolje sutra sportskog i ljudskog Novoga!

Ostavite komentar

*

code