Pionirke Primorja fascinantnom igrom do pobjede

Pionirke Primorja fascinantnom igrom do pobjede

2
Podijeli

Košarkašice Primorja su u trećem kolu pionirske lige lagano na gostujućem terenu u Podgorici savladale ekipu Mega basketa rezultatom 63:24 (28:3;15:2;8:7;12:12)

Primorke su maestralno otvorile meč i ubjedljiv trijumf najavile već nakon prvih deset minuta, kada je rezultat glasio 28:3.

Picerija i restoran

“Mučenje” domaćih nastavilo se do kraja meča, a razlika se konstantno uvećavala, do konačnih plus 39, iako je prva petorka nakon osmog minuta vraćena na klupu. Ova utakmica je bila idealna prilika za trenera Prgu da pruži šansu mlađim igračicama, jer, kako reče:

“Duga je liga i svaki minut koji mlada igračica provede u igri je dragocjen i od koristi za ekipu”.

Na utakmici su briljirale Ivana Ječmenić koja je postigla 16 koševa i Jovana Kojčinović sa postignutih 13, koje su odličnom igrom pod obručima najavile sjajnu košarkašku budućnost. Na terenu su ih pratile Jelena Bulajić 10, Jovana Savkovic 8, Bojana Radnjić 7, Kristina Samardžić 3, Jovana Svrkota 2, Iva Jevtović 2, Jelena Radosavljević 2, a doprinos pobjedi dale su i Kalina Samardžić, Iva Jevtović, Dora Simona Popržan, Jovana Radosavljević, Tijana Tatalović i Sara Đurović.

U četvrtom kolu Primorke gostuju ekipi Pro basket iz Tivta.

2 Komentari

Ostavite komentar

*

code