Pionirke ŽKK “Primorje“ lako savladale Castel Nuovo

Pionirke ŽKK “Primorje“ lako savladale Castel Nuovo

940
0
Podijeli

Susret najmlađe selekcije Primorja sa vršanjakinjama gradskog rivala ŽKK „Castel Nuovo” je završen pobjedom  sa 50 koševa razlike (81:31) za Primorke.To je još jedan meč koji ukazuje da je ova generacija pionirki Primorja  najtalentovanija od osnivanja kluba prije 7 godina.

zkk-primorje

Savković sa 26 postignutih poena, Kojčinović sa 21 i Ječmenić sa 18 su siguran dokaz da u Primorju stasava generacija pred kojom će sjutra vrlo moguće sa strepnjom istrčavati pod koševe sve ekipe Lige mladih u Crnoj Gori i regionu. Doprinos ovoj sjajnoj pobjedi dale su i Radnjić 8, Lučić 2, Ječmenić J, Radosavljević Jelena i Jovana, Svrkota 4, Rakočević, Mićunović i Mojić.

Picerija i restoran

Od početka utakmice pobjednik se znao, a razlika u pojedinačnom i kolektivnom kvalitetu i pristupu igri je od prvog trenutka bila na strani Primorki. Gradski rival ovoga puta nije bio dostojan protivnik pionirkama Primorja. Rezultat na kraju je mogao biti i veći da šansa nije data i igračicama iz mlađih selekcija.

Taktički i igrački Primorje je ostavilo utisak ekipe koja je na teren istrčala po pobjedu i nisu dozvolile da neko u to posumnja, u svim segmentima igre mogao se prepoznati dobar rad u klubu, odlična komunikacija sa trenerom i saradnja među igračicama.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code