PJESMA „FENIIX“ – ZA PODRŠKU BOLESNOJ DJECI I NJIHOVIM RODITELJIMA

PJESMA „FENIIX“ – ZA PODRŠKU BOLESNOJ DJECI I NJIHOVIM RODITELJIMA

123
0
Podijeli

Udruženje roditelja djece oboljele od dječijeg kancera, „Fenix”, koje pruža pomoć, podršku i omogućava razmjenu iskustava roditelja čija se djeca liječe, ili su uspješno završila liječenje, kao i roditeljima koji su izgubili djete zbog maligniteta, napravilo je novi korak podrške.

Uz pomoć prijatelja pripremilo Udruženje je pripremilo pjesmu “Fenix” koja će biti izvedena u revijalnom dijelu festivala “Naša radost” 26. septembra u Podgorici .
– Pjesma ima namjenu da bude podrška i podsticaj djeci i roditeljima oboljele djece. Izvodi je djevojčica Tara Petrović koja je bolovala od leukemije i koja, iako ima samo trinaest godina, svojim svakodnevnim aktivnostima (pjesmom, plesom, sviranjem violine, skijanjem na vodi) uvjerava da je volja za životom i ljubav prema životu i bližnjima najbolji recept za sreću, ali i put do zdravlja” – ističe sekretarka Udruženja „Fenix”, roditelja djece oboljele od kancera, Angela Murišić.
Ona dodaje da je pjesma napravljena kao poruka oboljeloj djeci i žele da postane himna organizacije Fenix.
Radio Jadran pridružuje se podršci i u programu će uvijek biti mjesta za emitovanje pjesme, koja je rađena za podizanje zdravstvene svijesti, empatije i kulture na nacionalnom nivou,ali i šire.
Svi koji žele da pomognu Udruženje tu je i žiro račun:

Picerija i restoran

žiro račun 510-71233-32 / Crnogorska Komercijalna Banka

 

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code