“Pjesmom do zvijeza 2017” u petak u Dvorani Park

“Pjesmom do zvijeza 2017” u petak u Dvorani Park

1866
0
Podijeli

Tradicionalna manifestacija “Pjesmom do zvijezda 2017” u organizaciji NVO Zrak sunca, a pod pokroviteljstvom Opštine Herceg Novi, biće upriličena u petak, 24. novembra u 19 časova u Dvorani Park.

Kako je za Radio Jadran kazala predsjednica NVO Zrak sunca, Ljiljana Krstić najprije pod nazivm “Djeca djeci” ova manifestacija postoji od 2000. godine, a organizuje se povodom obilježavanja 20. novembra – Međunarodnog dana prava djeteta.

Picerija i restoran

– Ono što pripremamo svake godine, činimo uz pomoć sve djece Herceg Novog, djece iz vrtića, osnovnih i srednje škole, djece iz Dječijeg doma, naše djece, djece sa teškoćama u razvoju, uz pomoć KSC Diano, koji su naši vjerni pratioci, KUD-a Igalo i ostalih društava. A uvjek sa potrudimo i da, uz svu našu djecu,  dovedemo i jednog gosta iznenađenja sa crnogorske muzičke scene – navodi ona.

Bez obzira na sve probleme sa kojima se susreću članovi NVO Zrak sunca, odnosno roditelji djece i omladine sa teškoćama u razvoju, sve ove godine se trude da i pored ove manifestacije, čiji su organizatori, posjete i druge manifestacije, koje organizuju druga nevladina udruženja.

– Nastojimo da budemo zajednosa sa svima i vi svi da budete sa nama, a ne pored nas. Potrudićemo se i ovog puta i nadam se da će svi oni koji budu došli, uživati u programu, jer naša djeca su talentovana. Nije džabe rečeno da je Herceg Novi grad umjetnika, mi imamo i djecu umjetnike, koji su stvarno zaslužili da ih tako zovemo, jer pjevaju, glume i igraju i pravo je zadovoljstvo biti sa njima – kazala je Krstić.

Ulaz u Dvoranu Park biće simboličnih 2 eura, a sredstva se prikupljaju za fond NVO Zrak sunca, koji je formiran za slučajeve kada neko od članova mora na pregled i operaciju izvan Crne Gore.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code