“PLANULO” SVIH 725 KARATA ZA RIBLJU VEČERU U INSTITUTU IGALO

“PLANULO” SVIH 725 KARATA ZA RIBLJU VEČERU U INSTITUTU IGALO

0
Podijeli

Vikend pred posljednju sedmicu ovogodišnjeg Praznika mimoze Portonovi obilježiće Riblja večera u Institutru Igalo, koja će i ovog puta biti izuzetno posjećena.

Iz marketinga Instituta kažu da je sve spremno da se sjutra veče u 21 h, u glavnom restoranu, dobro provedu svi oni koji su već obezbjedili ili dosta ranije rezervisali karte.
Mediteranski jelovnik, školjke i riblji specijaliteti uz bend “Trio gušt”, obećavaju pravo hedonističko veče.
– Karte po cijeni od 15 eura bille su u slobodnoj prodaji od utorka, a interesovanje mnogo ranije, tako da ni jedne ulaznice od 725 koliko ih je bilo, više nema – potvdila nam je v.d. direktorka marketinga i prodaje Instituta, Ana Valentić.
Kao i prošle godine, biće organizovana lutrija sa brojnim nagradama, koje će obezbijediti sponzori, prijatelji Instituta.
Čak 50 sponzora dodjeliće 124 nagrade, među kojima je i vaučer od 300 eura, 2 x po 50 eura, 160 eura u kešu, vikend aranžman u ovom zdravstvenom objektu i brojne druge novčane i robne nagrade, najavili su organizatori.
Mediteranski zdravstveni centar Igalo koji je otvoren pred početak praznika, prošlog vikenda je bio zahvaljujući plivačkom mitingu, popunjen do posljednjeg kreveta, a danas u njemu boravi oko 300 gostiju. Od 27. februara predstavnici Instituta učestvovaće u Beogradu na Međunarodnom sajmu turizma. Biće to prilika da se upozanju sa aktuelnim trendovima na turističkom tržištu, sretnu stare i pronađu nove partnere ne samo iz Srbije, već iz država regiona.

Picerija i restoran

ŠTA JE PREOSTALO U PROGRAMU PRAZNIKA MIMOZE PORTONOVI?

Institut Igalo će biti domaćin još jednog dječijeg Portonovi maskenbala, u nedjelju 23. februara od 15 do 18 časova, s tim da će prvi sat biti namjenjen mališanima uzrasta do 6 godina.
Iz programa 45. Praznika mimoze Portonovi, koji je ove godine bio bogatiji i sadržajniji, ostala su još dva koncerta, Crnogorskog simfonijskog orkestra i Massima Savića, pozorišna predstava Hilperik strašni razbojnik i likovno književni susuret mladih talenta iz Boke.
Galerija Katurić uz kompaniju Azmont nagradiće najbolje radove na likovnom konkurusu Boko moja mila i književnog Herceg Novi, grad umjetnosti.
Spaljivanjem karnevala 1. marta završiće mimozini februarski dani. Saznajemo da je ove godine bilo veliko intersovanje na raspisanom kokursu za tekst ove pučke svetkovine.
Najbolji scenario je izabran, a krivac za sve loše u prošloj godine kome će se suditi je šjor od Fanga.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code