PLAŽA HOTELA „PLAŽA“ BIĆE SANIRANA ZA SEDAM DANA

PLAŽA HOTELA „PLAŽA“ BIĆE SANIRANA ZA SEDAM DANA

116
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

U toku je sanacija devastiranog i urušenog dijela kupališta ispod hotela “Plaža”, oštećenog u nevremenu krajem januara. Čitav posao trebalo bi da bude okončan za 7 dana – potvrdio je izvršni direktor hotela, Dragan Spalević. Vrijednost radova je oko 45 hiljada eura.

“Angažovali smo ronioce da naprave temelje i da izliju potporni zid koji ide od talasa. U drugom dijelu je izlijevanje ploče, za koju smo angažovali firmu “Krušo niskogradnja”. Moraćemo da saniramo i ogradu koju su porušili radnici koji su postavljali cijevi za kolektor”, pojašnjava Spalević.
To neće biti jedina investicija na plaži, jer je menadžment odlučio i da renovira već postojeći objekat – šank.
“Zamijenili smo kompletnu stolariju koja je ružila taj dio plaže, a postavili smo i novi crijep. Očekujem da će sve biti spremno za 7 dana”, dodao je on.
Spalević apeluje na nadležne da urede i dio šetališta na južnoj strani ka plaži, koji je još uvijek razoren:
“Ukoliko to ne urade oni kojima je to obaveza, menadžment hotela biće prinuđen da se sam za to pobrine”.
Podsjetićemo jaka kiša i naleti južnog vjetra krajem januara devastirali su i “zdrobili” oko 200 m2 betonskih ploča plaže, a za njenu sanaciju čekalo se lijepo vrijeme i sredstva.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code