Plaže Bijela Vila i Novosadsko, dovedene u red

Plaže Bijela Vila i Novosadsko, dovedene u red

3173
12
Podijeli

novosadska plaza uredjenjeNakon mnogo primjedbi i dugog tenderskog postupka za izbor izvođača dva omiljena kupališta u Novom i Igalu su upristojena. Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore angažovalo je preduzeće “Flemer stone” d.o.o. iz Nikšića, za privremenu sanaciju i uređenje plaže Bijela vila i dijela Novosadske plaže.

Radovima je bilo predviđeno da se na Bijeloj vili urede postojeće betonske kabine za presvlačenje, sanira opasno oštećeni dio krovne ploče, fasadno uredi cijeli prostor, kao i da se sanira metalno stepenište i postavi novo za silazak u more, na dva mjesta.

Picerija i restoran

Na dijelu oštećene betonske Novosadske plaže privremeno je, obodom oštećenog prostora, postavljena zaštitna metalna ograda i tabla za upozorenje kupača na opasnost.

bokina plaza uredjenje – Radovi su izvedeni kvalitetno i u veoma kratkom roku, tako da su obje plaže uređene i dovedene na znatno viši nivo za bezbjedno korišćenje u toku turističke sezone -navode iz Morskog dobra.

Nadzor nad izvođenjem ovih radova obavilo je preduzeće “Orto projekt” iz Bijelog Polja. Međutim, trajno uređenje ovih lokacija biće riješeno u narednom periodu, kažu iz Morskog dobra.

12 Komentari

 1. Korisnik kupalista B10 u Bijeloj, ispred Hotela Casa del Mare, ima Rješenje o zakupu kupališta, i to kupalište se vodi kao Javno kupalište sa postavljenom skicom, na kojoj je oznacen slobodan prostor i prostor pokriven mobilijarom. Međutim na tom SLOBODNOM PROSTORU nalaze se zgusnuto poredane lezaljke i ostali mobilijar, sa po kojim gostom iz Hotela, ne dozvoljavaju prilaz nikom drugom, ne može se ući ni u more., a prostor označen sa mobilijarom je u potpunosti ispunjen. Turisti koji ljetuju se žale na navedene nepravilnosti. I pored prijava Turističkoj inspekciji slobodnog prostora nema.
  0  0
 2. Plaže “dovedene u red” 23. jula..ccc Na vrijeme, nema što.. No sam imao jedno pitanje, ko je turističke struke, ili je blizak tom esnafu. Da mi pojasni što znači termin: “JAVNA HOTELSKA PLAŽA” !? U Bijeloj ispred novosagrađenog hotela “Park”, postavljena je tabla na plaži, đe piše da je u pitanju javna hotelska plaža !? Pitao sam spasioca na plaži, momka koji naplaćuje ležaljke, on kaže da je plaža samo za goste hotela. Kako je to moguće ? Mislim da po zakonu mora biti najmanje 30% slobodno za ostale kupače. Hvala unparijed na odgovoru. Pozdrav
  0  0
 3. Zasto se dozvoljava sirenje lezaljki preko granice na plazi Topla betonskoj,lezaljke su postavljene ispod bora a nisu do sad nikada bile,em tu vlasnik nikad ne cisti dio plaze koji je besplatan, a sad se i prosirio samovoljno na taj dio…..Dosta plaza ne postuju pravilo 50 posto.Dalje zasto ne naspete dodatno pjesak na Bejbi plazu pored jahtinga i prosirite je do Boke…Ljudi traze pjescane plaze…Jedino sto je grad azuran u kaznjavanju stranaca u nepropisnom parkiranju i kacenju zutih kandzi.Nece nam niko doci sledece godine ako ovako nastavimo
  0  0
 4. Daj ne drobite svasta, do danas, subota, nema ni jedne jedine Kabine za presvlacenje, pogledajte malo kako sz montirani rukohvati za ulaz-izlaz iz mora, wc kao u Banglades, ha Bijela vila, zasto nam pricate glupe viceve?
  0  0
 5. 23.jul., Bijela vila vise nije bijela ,nego crna vila11,5 mjeseci ,a pola mjeseca lici na bijelu vilu.Kaznjavajte vlasnike,zakupce,morsko dobro,samo tako se moze naprijed
  0  0

Ostavite komentar

*

code