Početna Sport Plivači Jadrana Carine odlični na takmičenju u Sarajevu

Plivači Jadrana Carine odlični na takmičenju u Sarajevu

3

Na IV međunarodnom plivačkom mitingu “Šarks KUP 2018” u Sarajevu, koje je održano u subotu 29 septembra, ekipa Jadrana Carine je nastupila sa 22 plivača, od ukupno 506 iz 25 klubova, uzrasta od 6 do 13 godina.

Plivači i plivačice Jadrana Carine osvojili su 22 medalje i to 4 zlatne, 11 srebrnih i 7 bronzanih. Nastupom su se posebno izdvojili Uroš Sijerković koji je proglašen za najboljeg takmičara do 7 godina, te Mina Cvjetičanin, Bjanka Bulajić i Vladan Gardašević. Ženska štafeta u disciplini 4x50m slobodno u sastavu Jelena Marić, Lara Živanović, Mina Cvjetičanin, Vjera Bulajić postavila je novi rekord Crne Gore za mlađe pionirke. Odličan plasman ostalih plivača je rezultirao osvajanjem IV mjesta u ekipnom poretku kao i osvojenom peharu za najbolju inostranu ekipu.

Za ekipu Jadran Carine su nastupili: Uros Sijerković, Vreća Stefan, Vukašin Gojković, Andrej Jovanović, Pavle Marković, Bjanka Bulajić, Katarina Vujinović, Ljubo Sjerković, Danilo Ćurčija, Vuk Milojević, Danjel Adrović, Slobodan Radanović, Vladan Gardašević, Vjera Bulajić, Jelena Marić, Lara Živanović, Mina Cvjetičanin, Anđela Radojičić, Strahinja Gojković, Rade Đukić, Rajko Radanović i Danilo Stupar. Treneri ekipe: Željka Ivičević i Milica Ćorović

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code