Počela deratizacija, zaštitite ljubimce

Počela deratizacija, zaštitite ljubimce

2
Podijeli

Na nekoliko lokacija od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara danas će biti obavljena deratizacija javnih površina, saopšteno je na sajtu Opštine Herceg Novi.

Stoga iz opštinskog Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i energetsku efikasnost mole vlasnike kućnih ljubimaca da, shodno Odluci o uslovima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja sa napuštenim i izgubljenim kućnim ljubimcima, povedu računa o bezbijednosti svojih ljubimaca.

Picerija i restoran

Deratizacija se sprovodi od graničnog prelaza Debeli brijeg do Kamenara, duž magistrale, kao i ul. Sava Ilića, Njegoševa, Save Kovačevića, pojas uz obalu Šetališta Pet Danica i priobalni put duž Rivijere.

Deratizacija obuhvata kanalizacione šahtove i sva kontejnerska mjesta na području opštine, kao i javne zelene površine oko stambenih objekata, te naselja Njivice, Sutorina, Drenovik, Servisna zona Igalo, Gomila, Sušćepan, Čela, Podi, Zelenika, Kuti, Bijela do Bjelske Vale.

2 Komentari

  1. Mislim d nije posteno, oni su dio naseg koloriteta, portudili smo se da im omogucimo fin i ugodan zivot i sada odjednom tres, prc Milojka.

Ostavite komentar

*

code