Počela nova sezona Novske lige trčanja

Počela nova sezona Novske lige trčanja

1069
0
Podijeli

Na radost mnogih ljubitelja trčanja, nakon ljetnje pauze, juče je  ponovo je startovala Novska liga trčanja. Od ove sezone trke lige su vraćene na staru trasu, šetalištem od Titove vile do Bokine plaže i nazad, u ukupnoj dužini od 5 km.

liga-trcanja-hn-231016U 26. Kolu učestvovalo je 18 takmičara, 12 u muškoj i 6 u ženskoj konkurenciji. Prvo mjesto kod muškaraca podijelili su Perica Vučković i Miloš Komnenić, koji su zajedno ušli u cilj, sa vremenom 18:11. Iza njih, treći, trku je završio Dragan Jovanović. Kod žena najbolja je bila Mirela Zambata iz Kotora koja je ujedno postavila rekord lige sa vremenom 23:08. Drugo i treće mjesto su zauzele Mileva Stojanović i Tamara Lepetić.

Picerija i restoran

U ovom kolu nije nastupila većina članova TK Herceg Novi, ali u upravi ističu da zato duguju veliku zahvalnost Triatlon klubu Kotor koji su sa svojih 8 članova učinili da liga bude brojnija nego što se očekivalo.         Sljedeće, 27. kolo lige trčanja, biće održano tek krajem novembra. Do tada će hercegnovski triatlonci nastupati na nekoliko takmičenja, među kojima su Podgorički i Ljubljanski maraton i biciklistička  trka na 100 km- Konavle.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code