Počela rekonstrukcija fasade Vatrogasnog doma u Meljinama, ali i isplata prekovremenih i...

Počela rekonstrukcija fasade Vatrogasnog doma u Meljinama, ali i isplata prekovremenih i nagrada za vatrogasce

3060
5
Podijeli

Vatrogasni dom uskoro će imati novu fasadu, novska Služba zaštite i spasavanja dobiće novu opremu, a svi službenici biće nagrađeni za svoj posvećen i požrtvovan rad tokom proteklih mjeseci, poručeno je tokom današnje posjete čelnika Opštine Herceg Novi vatrogasnom domu u Meljinama.

Sa članovima Službe zaštite razgovarali su predsjednik Opštine Stevan Katić i potpredsjednik Miloš Konjević.
Radove na rekonstrukciji fasade Vatrogasnog doma finansira Opština Herceg Novi. Ovo je prvi put da se obnavlja fasada od 1984. godine, kada je dom izgrađen.

Predsjednik Katić je kazao da su izmirene sve obaveze prema vatrogascima u plaćanju prekovremenog rada, te da će svakoga od njih Opština i dodatno nagraditi sa po 200 eura.

Čelnici Opštine obišli su cijeli dom i prezentovana im je postojeća oprema. Saglasili su se da novska Služba dobro opremljena, ali da ulaganje mora da se nastavi, posebno kada je riječ o poboljšanju voznog parka.

S obzirom da je dosta opreme nastradalo u posljednjim požarima, dogovorena je nabavka nove garderobe, čizama, crijeva, maski, svjetiljki, šlemova, u skladu sa zahtjevima same Službe.

5 Komentari

 1. Bravo samo nsprijed nastavite tako sloga kucu gradi svakim danom nesto se radi radjaju se nove ideje i moj savjet zabiljezi te to sve kamerama i svaki detalj da bude zapisan kako bi na kraju 4 godine pokazali DPSu kako se radi i voli svoj grad.
  20  23
  • Moj gradjani, Dps je ovo stavio u plan i program za ovu godinu još prošle godine i obezbjedio novac u u budžetu. Kako se crvenokravatasi brinu o vatrogascima vidjeli smo. Nego je muka završiti sve sto je pokrenula prošla vlast za samo 2 godine, a mora se jer piše sve u budžetu pa će biti muka na kraj godine objasniti zašto “sposobni nijesu završili sto su nesposobni počeli”
   15   21

Ostavite komentar

*

code