Počeli pregovori za dodjelu koncesije za Brodogradilište

Počeli pregovori za dodjelu koncesije za Brodogradilište

1732
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

brodogradiliste brod jadran 070316 5Tenderska komisija za dodjelu koncesije za privredno korišćenje brodogradilišne luke Bijela utvrdila je da su se stekli uslovi da se počnu pregovori sa konzorcijumom Porto Montenegro i Damen.

Iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva su saopštili da se Tenderska komisija upoznala sa svim elementima dostavljene ponude konzorcijuma, kao jedinog ponuđača.

Picerija i restoran

“Na osnovu uvida u dokumentaciju Tenderska komisija je utvrdila da su se stekli uslovi da se sa ponuđačem stupi u pregovore”, navodi se u saopštenju, prenosi Mina business.

Javni poziv za učešće na javnom tenderu za dodjelu koncesije za privredno korišćenje brodogradilišne luke Bijela, na period od 30 godina, objavljen je 28. decembra.

Do 17. februara, do kada je bio rok za dostavljanje ponuda, prijavio se samo konzorcijum Porto Montenegro i Damen.

Tada je saopšteno da će Tenderska komisija vrednovanje ponude obaviti u propisanom roku od 15 dana.

Koncesija se daje na području koje obuhvata prostor u ograđenom krugu brodogradilišne luke sa operativnom obalom i gatovima, ukupne površine 108,29 hiljada metara kvadratnih.

Ukupna površina prostora pod objektima, odnosno suprastruktura, obuhvata 25,85 hiljada metara kvadratnih.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code