Počelo ukrašavanje Škvera i centra grada

Počelo ukrašavanje Škvera i centra grada

1050
3
Podijeli

novogodisnja rasvjeta skverGlavna novska ulica, Njegoševa uskoro će „obući“ novogodišnje ruho, a već je zasijao Škver. Ukrašen je dio na potezu od spomenika Tvrtku Prvom Kotromaniću do Jedriličarskog kluba „Jugole Grakalić“.
Na Škveru je dekoracija koju je Opština nabavila prethodnih godina i koja je dijelom rekonstruisana radi postizanja boljeg efekta.
Na Trgu Nikole Đurkovića naknadno će biti postavljena priodna jelka. Novi ukrasi i svjetlosni efekti u susret Božiću i Novoj godini koštaće lokalnu upravu, odnosno Turističku organizaciju, 20.000 eura.
Iz Komunalno stambenog preduzeća nove svjetlosne ukrase poručili su od renomiranog i specijalizovanog dobavljača iz Splita. Oni treba da stignu za desetak dana.
Posebna pažnja posvećena je ukrašavanju Stepeništa 28. oktobra, koje povezuje glavni gradski Trg i Škver. Ukrasi se već postavljaju.
Novogodišnjim dekorom zasijaće i dio Igala, od parkinga na mjestu bivšeg hotela “Tamaris” do “Galeba”, glavna autobuska stanica i kružni toku u Meljinama, kao i porte hramova pred rimokatolički Božić 25. decembra, a potom pravoslavni Božić, 7. januara.

3 Komentari

  1. Iskoristite svoju sansu vratite nam osmeh na lica i topline u dusi borite se za svoj narod a ne za svoje dzepove dokle narod da bude ovca za sisanje nema bre vise vune osta samo koza ako nam i nju oderete bojim se da ce brzo na red doci i vasa
    0    0
  2. Nadam se da to nece biti nekako cemerno kao prethodnih godina.. Treba da bljesti ovakva ljepota od grada a ne da stave na banderu jedno zvonce i misle da su okitili grad..
    0    0

Ostavite komentar

*

code