Počinje “Đenovićko ljeto”

Počinje “Đenovićko ljeto”

4144
5
Podijeli

images_slike_gradovi_hn_djenovici plazaRaznovrsnim programom, uz bokeške delicije i muziku sjutra MZ Đenovići organizuje prvu od četiri manifestacije “Đenovićko ljeto”. Time će nastojati da turistički valorizuju i promovišu ovo malo mjesto na hercegnovskoj rivijeri.

Predsjednik MZ Đenovići, Miloš Bojanić, za Radio Jadran kaže da je za organizaciju obezbijđeno 4620 eura, da će posjetiocima biti posluženo 200 kg ribe i 200 l vina.

Picerija i restoran

Program u kojem će nastupiti lokalni muzičari i mažoretke Đenovića počeće u 18 h.

“Program otvara defile Mjesne muzike i mažoretki iz Đenovića. Nakon toga nastupiće grupa koja će svirati klapsku muziku sat i po, a nakon toga biće koncert Mjesne muzike Đenovići kod Doma kulture, nakon čega će uslijediti nastup KUD Sloga Đenovići”, kazao je Bojanić.

I naredne tri manifestacije biće po koncepciji iste, uz nastup High voltage grupe iz Đenovića. Razlika će biti samo u izvođačima, jer u II i III manifestaciji neće nastupiti Mjesna muzika.

Planirano je da se one održe krajem jula i sredinom avgusta, a četvrta početkom septembra.

5 Komentari

  1. Pokrovitelj manifestacije Turistička organizacija Herceg-Novi. Predsjedniku MZ Đenović sve pohvale za fleksibilnost i operativnost. Dežurnim kritičarima kao i svim dobronamjernim ljudima želim dobru zabavu.
    0    0
  2. Hahhahhahahhaha znači on je predsjednik mjesne zajednice?? Tonemo nezaustavljivo sve dublje svaka čast.! Mještani Đenovića se ponose sa njim!!
    0    0

Ostavite komentar

*

code