Počinje popravka i postavljanje nove turističke signalizacije

Počinje popravka i postavljanje nove turističke signalizacije

7
Podijeli

Popravka postojeće i postavljanje nove turističke signalizacije u Herceg Novom počinje danas, a trebalo bi da bude gotova za 45 dana, odnosno do 1. februara naredne godine, saopšteno je iz Turističke organizacije.

Nova signalizacija koja je u nadležnosti Turističke organizacije, biće dvojezična, na našem i engleskom jeziku i u skladu sa svim važećim internacionalnim standardima i propisima, a podrazumjeva više od 600 znakova  postavljenih na oko 150 lokacija predviđenih projektom.

Picerija i restoran

“Projekat popravke postojeće i postavljanje nove turističke signalizacije pokriva urbanu zonu Herceg Novog i poluostrvo Luštica, a cijena izvođenja radova je 24.474, 49 eura i podrazumjeva garanciju od 10 godina.

Projektno rješenje je izradila Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog, a zasniva se na postavljanju turističke signalizacije na značajnim ulaznim pravcima u grad kao i na mjesta pogodna za pružanje informacija o turističkim lokacijama”, kazali su u TO.

Realizacija projekta je povjerena podgoričkoj firmi Alfa project d.o.o., koja je izabrana kao najpovoljnija na tenderu.

Za iduću kalendarsku godinu planirano je raspisivanje nove javne nabavke za turističku signalizaciju na lokacijama duž rivijere i u zaleđu Herceg Novog, zaključuje se u saopštenju TO.

7 Komentari

  1. Bilo bi lijepo ispred srusene tvrdjeve,,Citadele,, staviti tablu sa slikom
    kakva je nekad bila prije zemljotresa,i natpisom sta je i koje godine srusena,da turisti ipak zastanu i saznaju o jednom istoriskom spomeniku koji je tu bio.Ovako mnogi prodju pored i nije im jasno kakvi su ono blokovi u moru

    10
  2. Sve table turisticke na dnu setalista dva lava su polomljene,vjerovatno vandali kojima je to hir jer je na dohvat ruke..trebale bi se table postavljati ubuduce cvrsce i na vecoj visini da nisu dostupne za lomljenje

Ostavite komentar

*

code