POČINJE RASPUST I UPIS U SREDNJE ŠKOLE I FAKULTETE

POČINJE RASPUST I UPIS U SREDNJE ŠKOLE I FAKULTETE

120
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

Za oko 70 hiljada osnovaca i 32 hiljade srednjoškolaca u Crnoj Gori, petak je bio posljednji dan nastavne godine, a ljetnji raspust zvanično počinje od 15. juna.
Na zaslužen odmor otišlo je i oko 4.528 učenika iz četri Osnovne, jedne Srednje i Muzičke škole u Herceg Novom.

Učenici će se ponovo naći u klupama u ponedjeljak 31. avgusta, a do tada preostaje mnogo zabave, druženja i putovanja za neke od njih.
Ipak mnogi će iskorisiti prednost života na moru, pa će naredna dva ipo mjeseca najveća preokupacija biti plaža i kupanje.
Učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola već su od 20. maja na odmoru, ali brucoše očekuju prijemni ispiti na nekim od fakulteta u Crnoj Gori ili okruženju, a svršene osnovce upis u srednje škole.
Za sada je ozvaničeno da je prvi upisni rok na Univerzitetu u Beogradu od 24.juna do 28.juna, kada počinje prijavljivanje kandidata, a polaganje prijemnog ispita je od 29. juna do 3. jula. Objavljivanje rezultata je najkasnije do 5. jula, a primjedbe na preliminarnu rang listu najkasnije do 6. jula do 20 sati. Objavljivanje konačnih rang lista fakulteta je najkasnije 10. jula u 9 sati
Upis traje od 10. jula do 15. jula.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code