Počinje vakcinacija protiv gripa: Dovoljno vakcina u Domu zdravlja Herceg Novi

Počinje vakcinacija protiv gripa: Dovoljno vakcina u Domu zdravlja Herceg Novi

477
1
Podijeli

dom zdravlja i hitna 3U hercegnovskom Domu zdravlja danas počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa. Kako je saopšteno iz ove zdravstvene ustanove, svi zainteresovani treba da se jave izabranom doktoru. Iz Doma zdravlja mole građane da ne prave gužve, jer vakcina ima dovoljno.

Prvi kontigent vakcina dostavljen je Domu zdravlja, a u zavisnosti od potrebe nabavljaće  sedmično određene količine.

Picerija i restoran

Vakcinacija se preporučuje svim hroničnim bolesnicima, zatim onima koji mogu imati komplikacije od gripe, kardiovaskularnim bolesnicima, dijabetičarima, kao i bolesnicima od opstruktivne plućne bolesti.

Vakcinacija protiv sezonskog gripa se posebno preporučuje osobama starijim od 65 godina, osobama oslabljenog imuniteta i licima izloženim povećanom riziku od infekcije u okviru zanimanja, kao što je medicinsko osoblje.

Kad je riječ o djeci, postoje kategorije djece koja mogu da prime vakcinu, ali to se svakako mora uraditi uz konsultaciju sa pedijatrom.

U Herceg Novom za sada nema registrovanih slučajeva oboljelih od gripa.

1 komentar

  1. Sta radi svjetska zdravstvena oligarhija zajedno sa svjetskom bandom farmaceutske mafije. Vakcinacija je jedan ozbiljan problem danasnjice. Nikada vise nije bilo oboljelih i nazalost mladih smrtnih slucajeva od kada je ova otrov izmisljena. Vakcine sadrze izmjenu genetskog koda cime se mjenja vec postojeci DNK koji narusava imunitet a imunitet se jaca prirodno kroz koje svako tijelo mora da prodje ako krenemo od novorodjencadi to je gripa, temperatura zbog zubica, grcevi male upale itd. Sve su to normalne pojave za ljudsko tjelo kroz koje ono mora da prodje. Vakcinom blokiramo prirodnu proceduru tjela da se ono samo izbori, jer sadrze blokatore imunitet dobijen genetskim inzinjeringom. Sta se desava tjelo u mladom dobu treba da prepozna upalu, temperaturu i ostale nezeljene reakcije da se samo tjelo odbrani pomocu prirodnih lijekova, a vakcine upravo to narusavaju nedavaju organizmu da se jaca ( čeliči) ne traje dejstvo vise od godinu dana i sta onda? Kasnije kada dodje bilo koja temperatura ili oboljenje tjelo nemoze da se odbrani pomocu lijekova koje ce mo opet naravno kupovati u apoteci, umjesto prirodnim lijekovima tjelu davamo “lijek” za poboljsanje jednog a narusavamo druge organe. Sta jos sadrze stetne metale za narusavanje imuniteta, hormone rasta koje izuzetno opasno uticu na organizam tako sto se celije u organizmu mutiraju i vremenom a ciji organizam je vec oslabljen dolazi do komplikacija ranog dijabetesa, hronicnih bolesti, malignih oboljenja itd. Znaci upozorenje da se na vakcinama zaradjuju milijarde a sta rade smanjuju covjecanstvo a uvecavaju smrtni ishod, mladji cesce umiru.
    0    0

Ostavite komentar

*

code