POČINJE VATERPOLO BORBA ZA TITULU DRŽAVNOG PRVAKA

POČINJE VATERPOLO BORBA ZA TITULU DRŽAVNOG PRVAKA

125
0
Podijeli

Prve utakmice polufinala plej-ofa prvenstva Crne Gore za vaterpoliste biće odigrane večeras.

U 17 sati sastaće se Jadran i Kataro na bazenu “Jadran” na Škveru, dok će dva sata kasnije Budva ugostiti kotorski Primorac.
Svjesni kapaciteta i odnosa snaga svojih igrača, trener Jadrana Vladimir Gojković, i trener VK Katara Srđan Barba sigurni su u jedno: dominaciju kluba domaćina i njegovu pobjedu. Gojković je našem radiju kazao da su, s obzirom na rezultate, svakako favoriti u meču, ali da će utakmicu iskoristiti kao “trening” i pripremu za finalne mečeve.
“U ovom momentu smo mnogo bolja ekipa, i tako ćemo se i postaviti. Pokušaćemo da ostvarimo što veću pobjedu, podignemo samopouzdanje, i pripremimo se što bolje za finalnu seriju koja nas očekuje za dvije nedjelje”.
Gojković je ranije najavio da je njegovom timu cilj osvajanje duple krune, što su realne ambicije, budući da i rezultati govore u prilog tome: osvojen Kup Crne Gore, četvrto mjesto u Jadranskoj ligi, i dobar učinak u LEN kupu.
Sa druge strane, pomoćni trener gostujućeg tima Katara, Srđan Barba, kaže da su male šanse da otporom iznenade Jadran. Popodnevni duel biće svojevrstan “čas vaterpola” u kojem će igrači Katara imati priliku da uče od trenutno boljeg tima, ali i da svoje snage “stave na provjeru” i vide rezultate dosadašnjeg rada.
“Teško možemo pobijediti Jadran koji je u izuzetnoj formi ove sezone. Ali, nastojaćemo da pružimo što dostojniji otpor”.
Utakmica će biti odigrana na otvorenom bazenu i u slučaju kiše. Revanš mečevi na programu su 26. aprila, dok će eventualna majstorica biti odigrana četiri dana kasnije.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code