Počinje završna borba za trofej Jadranske lige

Počinje završna borba za trofej Jadranske lige

1221
0
Podijeli

Pred početak završnog turnira Triglav regionalne lige, večeras je u Dubrovniku organizovana press konferencija na kojoj su govorili  trener Juga, Vjekoslav Kobešćak, direktor Jadrana Carine Miloš Mračević, trener Partizana Stefan Ćilić i trener Mladosti Ratko Štritof.

Najtrofejniji crnogorski klub Jadran Carine napravio je korak više u odnosu na prethodnu sezonu kada je bio na trećoj poziciji, kazao je direktor Jadrana Carine Miloš Mračević:

Picerija i restoran

– Osvježili smo sastav od prošle godine, a naš cilj je da se u mogućim segmentima napravi korak više, prije svega u regionalnoj ligi, što je i urađeno. Najveća nam je želja da sjutra protiv Mladosti probamo da zadržimo tu poziciju i da se plasiramo u finale. Utakmica sigurno neće biti nimalo laka, jer ekipe imaju podjednake šanse. Ali, smatram da smo tokom lige u svim rezultatima mali korak ispred Mladosti – naveo je Mračević.

Trener Mladosti Ratko Štritof kaže da je nakon jednog poraza i pobjede nad ekipom Jadrana Carine, sjutrašnji meč nova priča i nova utakmica.

– Dobro smo se spremili, daćemo sve od sebe. Mislim da ćete gledati dobar i čvrst vaterpolo i nadam se našoj pobijedi – optimističan je Štritof.

Sjutra, prvog dana turnira od 18:30 h u Dubrovniku odigraće se polufinalni susreti Jug CO – Partizan, te od 20:15 h Jadran Carine – Mladost. Finalna utakmica je na programu u subotu, 1. aprila, od 19:30h, a utakmica za III mjesto se ne igra, već se plasman određuje na osnovu plasmana iz ligaškog dijela.

Cijena ulaznice je 30 kuna (oko 4 eura). Sve tri utakmice biće direktno prenošene na programima Arena Sport.

Ekipa Jadran Carine sjutra dolazi direktno na utakmicu i ukoliko pobijede ostaće u Dubrovniku do subote, kada se igra finalni meč.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code