POČINJE „ZIMSKA BAJKA“ ZA MALE NOVLJANE

POČINJE „ZIMSKA BAJKA“ ZA MALE NOVLJANE

156
0
Podijeli

Najmlađe Novlajne od večeras očekuje prava „Zimska bajka”, koja će trajati do 14. januara.

Priuštiće im je NVO Izbor i Ruski kulturni centar Sava Vladislavić.
Ovaj novogodišnji dječiji hepning počinje u 18 časova, u dvorani Park, prvim nastupom Gradskog dječijeg hora, nakon čega će biti izvedena predstava “Krcko Orašćić” koju će izvesti članovi studijia baleta iz Herceg Novog, Podgorice i Tivta, kao i plesnim klubom. Članovi dječijeg hora pozvaće prisutne da zajedno krenu na Belavistu gdje će ih čekati jelka, Snjeguljica i Djeda mraz, zbog čega će na pola sata biti zabranjen saobraćaj u dijelu Njegoševe ulice u centru grada.
Saobraćaj će na ovoj relaciji biti zabranjen za sva, izuzev za vozila sa pravom prvenstva prolaza, od 18:50 do 19:15 časova.
Izmjena režima saobraćaja uslijedila je na zahtjev NVO „Izbor” a zbog bezbjednosti djece koja će, nakon predstave u dvorani „Park”, prošetati do Belaviste gdje će okititi jelku, a potom nastaviti šetnju do bivšeg restorana „Belvedere”.
Tu će ih u Rezidenciji Djeda mraza on i sačekati sa „svojim saradnicima” pa će uz puno zabave i smijeha uživati pišući pisma sa novogodišnjim željama a moći će da kupe i praznične paketiće.
Nakon toga uslijediće pravo iznenađenje. Aktivisti “Izbora” će dopremiti pravi snijeg sa Vrbanja kako bi se djeci omogućio i upriličio pravi zimski doživljaj – kažu nam iz ovog Udruženja.
U ovu muzičko – scensku, ali i humnitarnu akciju uključila se i opština Herceg Novi, kao i JU Herceg fest, te privrednici grada.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code