Počinju programi povodom Dana opštine Herceg Novi

Počinju programi povodom Dana opštine Herceg Novi

2312
5
Podijeli

herceg-novi-85Novljani će nizom svečanosti obilježiti Dan opštine, 28. oktobar. Program će početi izložbom najboljih radova pristiglih na konkurs “Grad i ja”, raspisan za učenike viših razreda osnovnih škola i srednjoškolce, večeras u 19 časova u Dvorani Park. Kud “Sloga” će prirediti koncert “U čast gradu”, takođe u Dvorani Park, u petak, 21. oktobra, u 20h.

Priznanja najuspješnijima u sportu Herceg Novog, u takmičarskoj sezoni 2015/16, biće uručena u subotu, 22. oktobra, u Dvorani Park od 11 sati.

Picerija i restoran

Ekskluzivna izložba djela jednog od najvećih slikara epohe, Pabla Pikasa biće otvorena 25. oktobra u 20 sati u Dvorani Park. A posjetioci će imati prilike da se upoznaju sa preko četrdeset različitih formata iz galerije “Visconti Fine Art”, koji će prvi put biti izloženi pred crnogorskom javnosti.

Koncert grupe “Amadeus bend” zakazan je za četvrtak, 27. oktobar, na Trgu Nikole Đurkovića od 21 sat.

Za Dan opštine, 28. oktobar planiran je niz programa.  Od 9 sati biće položeni vijenci na spomen obilježja palim borcima kod Sat kule, manastira Savina i spomenika Bezmetković, dok će u 10:30 Gradska muzika Herceg Novi održati promenadni koncert od Trga Nikole Đurkovića do Dvorane Park. U 11 sati počinje svečena sjednica Skupštine opštine Herceg Novi u Dvorani Park.

U galeriji “Josip Bepo Benković” u 19 sati će biti otvorena izložba – omaž slikaru Zoranu Bulatoviću. Program će toga dana biti zaključen koncertom “Novi Novom” na glavnom gradskom trgu od 20 sati. Nastupiće domaći muzičari: Boka bend, Duje i Castelnuovo bend i klapa Stari kapetan.

U dvorani Park 29. oktobra gostuje predstava Državni posao. Početak je zakazan u 20 sati.

Izložba “Šest velikana i grad” biće otvorena 30. oktobra u 20 sati u galeriji “Novi to sam ja”.

Pored navedenih, održaće se i sportski program –  sedmi Kup rombuna memorijal “Milovan Miško Vujičić”, čije otvaranje je planirano 22. oktobra od 10 sati u hotelu “Vojvodina” u Igalu.

5 Komentari

Ostavite komentar

*

code